Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici: Zodia protejată divin

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor, pentru săptămâna care urmează.

Mihai Voropchievici vine cu noi previziuni astrale. Celebrul numerolog dezvăluie, în premieră, în noua sa emisiune difuzată pe pagina de YouTube ASTROFANATIK, horoscopul runelor  pentru săptămâna viitoare. 

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Berbec

Berbecii trebuie să dea dovadă de tărie, de putere, de o forță incredibilă în următoarele șapte zile. Astrele îi încurajează să fie puternici în fața obstacolelor. Dacă își adună toate forțele, vor reuși să depășească orice impediment. Așadar, dragi Berbeci, gândiți-vă la tăria voastră interioară, la determinarea cu care reușiți să izbutiți.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Taur

 Taurii au simbolul runei Beorg. Cu alte cuvinte, nativii de pământ sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. O vor lua de la zero, căci runa le spune așa: „veți avea parte de un soi de revigorare, de renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice”.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Gemeni

Gemenii au, în sfârșit, un simbol pe care nu l-au avut prea des. În cazul nativilor de aer, se anunță o săptămână extrem de frumoasă, una care vine cu fertilitate și belșug. Nu peste multă vreme, Gemenii trebuie să știe că visele lor se vor împlini. Cei care doresc să își mărească familia vor primi o veste uriașă în acest sens.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Rac

Racii vor primi un mesaj la care trebuie să fie extrem de atenți. Au parte de o săptămână în care e bine să aibă urechile ciulite și ochii larg deschiși. Pot fi mai multe mesaje codate, însă doar unul din multitudinea de informații va fi cu adevărat în interesul lor.


Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Leu

 Leii se pregătesc de un mic război în intervalul 17-23 iulie 2023. Nativii de foc vor susține o bătălie furtunoasă în săptămâna următoare. Leii nu trebuie să se îngrijoreze, căci vor ieși învingători din disputa în care se vor băga.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Fecioară

Pentru Fecioare, runa spune așa: să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore, unele destul de radicale, care le pot schimba viața în bine, definitiv! Aceste schimbări vin în viitorul foarte apropiat, poate chiar pe 17 sau 18 iulie, adică în primele două zile ale săptămânii.

 

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Balanță

Balanțele au simbolul dragostei. Așadar, apare ceva nou, fierbinte, pasional în viața lor. Nativii de aer care nu au pe cineva în acest moment să se aștepte că vor avea parte de ceva frumos pe plan sentimental.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Scorpion

Scorpionii primesc un mesaj dublu. În primul rând, astrele îi sfătuiesc să se relaxeze un pic mai mult. Ar fi bine să renunțe la agitație, să nu mai pună răul în față. Pe urmă, dacă își fac griji în legătură cu sănătatea unei persoane apropiate, trebuie să știe că preocupările lor nu sunt justificate. Persoana draga e în afara oricărui pericol.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023:  Săgetător

Săgetătorii au simbolul uraganului! Pentru ei urmează o perioadă un pic mai anevoioasă. Pot fi pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să își păstreze calmul în mijlocul acestui uragan, căci toate se vor rezolva.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Capricorn

Capricornii au o perioadă tare interesantă! S-ar putea să primească un cadou-surpriză, cu totul neașteptat de la cineva care se gândește intens la ei. 

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Vărsător

Vărsătorii, în schimb, trebuie să schimbe tactica, să abordeze altfel problemele, să nu mai aibă aceeași atitudine față de necazurile pe care le-au întâmpinat până acum.

Horoscop Rune, 17-23 iulie 2023: Pești

Peștii vor afla foarte curând un adevăr care le va schimba radical viața! Este vorba despre un adevăr cu un marcaj cu totul special, potrivit fanatik. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel