Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021. Mihai Voropchievici, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 15-21 noiembrie 2021 pentru fiecare zodie.

Iată HOROSCOPUL RUNELOR pentru perioada 15-21 noiembrie 2021, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”: 


Berbec
Berbecii, în sfârşit, în săptămâna care urmează pot să găsească rezolvarea problemelor care îi frământă, cu condiţia să angajeze şi ceilalţi membri ai familiei. Să facă un consiliu de familie, mai bine zis să nu mai vorbească singuri, pentru că ei încearcă singuri de obicei să rezolve toate problemele.

Taur
Taurul are un sfat foarte interesant, pentru că se pare că a fost un pic tensionat în săptămâna precedentă. Sunteţi sfătuiţi să vă relaxaţi şi nu vă mai faceţi griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, deoarece are o sănătate excelentă. Voi aţi greşit că aţi uitat să o mai întrebaţi ce face, cum face, dialogaţi sau mergeţti acolo, că e bucuria şi mai mare.


Gemeni
Gemenii trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează: schimbaţi tactica. Deci, săptămâna viitoare, ca să vă iasă toate perfect, nu mai acţionaţi aşa cum acţionati voi de felul vostru. Schimbaţi totul la 180 de grade, ca nu strică. Aţi fost răi, fiţi mai buni, mai docili, mai blânzi şi veţi vedea că aveţi câştigul de partea voastră.

Rac
Pentru Rac, este o săptămână în care trebuie să susţineţi nişte dispute, o mică bătălie. Dar sfatul e să rămâneţi liniştit, nu fiţi îngrijorat că, în final, după bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga. Deci, nu îi daţi amploare, că dacă aţi intrat în gura Racului, vă foarfecă.

Leu
Leul câştigă pe toate planurile, pentru că Vunjo este la el.

 Fecioară
Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore cât de curând, de luni încolo. Fecioarelor nu prea le plac schimbările, dar sunt majore, frumoase, necesare.

Balanţă
Sunteţi pregătiţi de plecare? Astrele anunţă o călătorie pentru Balanţe.

Scorpion
Scorpionul începe să se încarce cu certitudini. Cineva care îl iubeşte, care se gândeşte intens la el, îi trimite un cadou minunat. Poate că l-a supărat pe Scorpion şi nu ştie cum să îi intre în graţii.


Săgetător
Foarte curând, Săgetătorii vor afla un adevăr important care le va marca viaţa sau o va schimba. Deci, începe să ia aripi.

Capricorn
Şi Capricornul are parte de ceva nou, dar dacă dă la o parte toate grijile şi problemele legate de trecut, să se pregătească de o săptămână mult mai bună. Cu condiţia să uite de necazuri, să le lase în urmă, ce a fost a fost.

 

Vărsător
Vărsătorul dă lovitura, se produce un salt rapid calitativ în existenţa lui. Poate câştigă la Loto, poate va avea un job nou sau un partener nou.

Peşti
Peştii să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel