Horoscop rune 14 - 20 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici: Se întoarce roata norocului pentru o zodie

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop rune 14 - 20 noiembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează.


Horoscop rune pentru Berbec
Nativii din zodia Berbecului să aibă răbdare. Acum se întoarce roata norocului şi numai pentru Berbecii care sunt răbdători şi nu greşesc în a-şi dori imediat totul. Cu puţină răbdare, chiar dacă e greu pentru o zodie de Foc să aibă răbdare, dar spune runa că surprizele plăcute sunt făcute pentru Berbecii care ştiu să aştepte. Deci, nu grăbiţi desfăşurarea în avanpremieră a evenimentelor.


Horoscop rune pentru Taur
Taurul e pus sa susţină o mică bătălie săptămâna viitoare. E un pic de arţag acolo în el, încăpăţânare, ceartă. Dar runa vă asigură să nu fiţi îngrijoraţi. Bătălia aceasta, dacă nu o faceţi cu patos, veţi câştiga în mod sigur. Deci, nu vă ambiţionaţi să demonstraţi că sunteţi mai tari decât Berbecii.

Horoscop rune pentru Gemeni
Protecţie totală pentru săptămâna viitoare pentru nativii din Gemeni. Este semnul care este protejat de o rună ce ţine departe nativii acestei zodii de toate necazurile şi de toate lucrurile rele.


Horoscop rune pentru Rac
Racii primesc veşti bune. În plus, şi un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune pentru Leu
Leul, pentru că a fost de treabă, acum primeşte veşti bune, e sfătuit să lase la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Lasă necazurile în urmă şi pregăteşte-te pentru o săptămână de vis, nemaipomenită.

Horoscop rune pentru Fecioară
Fecioara e pusă în postura de a-şi consolida poziţia în familie, în societate şi la serviciu pentru că a cam lăsat lucrurile să meargă de la sine. Deci, mobilizaţi-vă toate forţele.

Horoscop rune pentru Balanţă
Balanţa are un mesaj dublu: în primul rând să vă relaxaţi totalmente. În al doilea rând, relaxaţi-vă şi mental, şi nu vă faceţi probleme pentru o persoană apropiată vizavi de starea ei de sănătate. Are o stare de sănătate excelentă, numai că mai trebuie băgată în seamă şi ea.

Horoscop rune pentru Scorpion
Scorpionul are chef de schimbări, ori să-şi schimbe locul de muncă ori să se mute din casa respectivă. În tot cazul, faţă de acele opţiuni, el va lua o hotătâre perfect valabilă şi benefică pentru el. Poate să le ia chiar pe amândouă dacă are forţa financiară.

 

Horoscop rune pentru Săgetător
Pentru Săgetător, o suită de schimbări majore foarte apropiate. Mereu schimbări, înseamnă că aceşti nativi au intrat pe un făgaş bun.

Horoscop rune pentru Capricorn
Capricornii sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă. Revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor fizice şi psihice. Foarte mulţi Capricorni singurei ar putea să caute partener, că vine acum perioada de iarnă şi nu are cine să-i ţină de cald.

Horoscop rune pentru Vărsător
Vărsătorul s-a supărat. A fost vesel, s-a distrat, acum se înconjoară el cu o aură de mister şi o săptămână nu vrea să vorbească cu nimeni, nu ştie nimeni ce are. El are acest obicei de multe ori să plece "ca magărul în ceaţă", cum e zicala, că nu ştii ce s-a întâmplat.

Horoscop rune pentru Peşti
Peştii trăiesc din plin. E cert că cineva care se gândeşte intens la un Peşte îi va trimite un cadou minunat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel