Horoscop rune 12-18 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de protecție divină

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop RUNE  12-18 iunie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici a fost prezent în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, acolo unde a  prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează.


Berbec 
Berbecii în săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheață foarte subțire, pentru că au făcut ceva greșeli, iar acum, ca să nu le mai repete, trebuie să fie extrem de prudenți, dar extrem de prudenți în toate acțiunile pe care le vor întreprinde. Dacă vor merge să cheltuiască niște bani, vor achiziționa ceva, să nu acţioneze la primul impuls, pentru că e o greșeală mare.

 

Taur
În schimb, Taurul este anunțat de către rună să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie și în societate, dar obligatoriu și la serviciu. Dacă va face asta, va fi câștigătorul, va triumfa.

 


 Gemeni
Gemenii intră într-o pasă necunoscută, se văd într-o zonă de mister, comunică mai lapidar sau deloc. Cer de la cei din jur să li se respecte momentele de liniște, momentele în care ei sunt de vorbă cu ei și cu partea divină. Așa că o săptămână mai liniștită.


 Rac
La Raci, urmează o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci, schimbări majore, așa că să fiți pregătiți, să nu vă ia pe nepregătite. 

 

Leu
Leul se va simți în siguranță, va avea o săptămână de siguranță sub protecție divină, protecție împotriva forțelor malefice și a controlului grănicerilor. 

Fecioară
În schimb, Fecioara este atenționată că cineva se gândește intens la ea și, gândindu-se, a hotărât să-i trimită un cadou minunat. Ce bucurie pe Fecioară!

 


 Balanţă 
Balanța, de jumătate de an nu a mai dat și ea lovitură, iar acum dă lovitura și se produce un salt calitativ, rapid în existența Balanței. 

 

Scorpion
Scorpionul e sfătuit să dea la o parte toate problemele, toate grijile, toate supărările, tot ce e legat de trecut, să se debaraseze de ele, să nu mai ducă rucsacul grijilor și al necazurilor și să se pregătească pentru o săptămână, chiar mai mult, cu un efect fantastic de benefic.


Săgetător
Dacă cu o săptămână înainte alții primeau mesaje şi s-au săturat de vorbă, acuma e rândul Săgetătorului să intre în dialog permanent și să primească mesaje. Deci e o săptămână foarte foarte obositoare, mai ales când ai de lucru și te mai sună şi telefonul şi tu nu ai chef de răspuns.


Capricorn 
Este a doua săptămână la rând în care truditorul îl primeşte pe Vunjo. Ați câștigat pe toate fronturile, aşadar, dacă îl aveţi pe Vunjo.


Vărsător
Vărsătorii sunt pregătiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, deosebit de importante, cât de curând. Deci o schimbare importantă care să nu vă ia pe nepregătite. Fiți pregătiți în fiecare ceas, în fiecare minut.


Peşti
La Pești, apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, dragoste nouă. Aceşti nativi parcă nu știu decât dragoste și vacanţe la munte, la mare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 iun 2023, 08:30 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience