Horoscop. Riscuri, neplăceri și situații neprevăzute în săptămâna celor ZECE aspecte. Cele 4 zodii afectate

Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Riscuri, neplăceri și situații neprevăzute în săptămâna celor ZECE aspecte. Vești pentru Taur, Balanță, Capricorn, Pești

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce detalii surprinzătoare cu privire la săptămâna cu o aglomerație de evenimente astrologice puțin ieșită din comun. Ce vești are pentru noi? Citim mai jos. 

În săptămâna celor 10 aspecte astrologice despre care te invităm să citești mai multe chiar aici, Mercur retrograd se întoarce în Taur, se rediscută anumite negocieri, cheltuieli, fonduri, apar probleme și renegocieri la nivel mondial, dar și situații neprevăzute la nivel personal, vorbim de resurse: bani, datorii, împrumuturi. Iată ce vești primim pentru Taur, Balanță, Capricorn și Pești! Încercați să vă păstrați calmul pentru a avea o săptămână liniștită. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur se întoarce în semnul vostru. Veți relua niște discuții, niște situații. Nu vor fi pe placul vostru. E posibil ca ceva să nu fi funcționat așa cum trebuie. Marte va intra în casa a 12-a, „v-aș ruga să aveți mare grijă la sănătate”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Relația cu partenerul o să treacă prin niște procese revelatorii. Fie aflați voi lucruri, fie află ei lucruri. S-ar putea să descoperiți că unii oameni din jurul vostru nu sunt așa de apropiați de voi pe cât vă așteptați voi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Veți fi pus în situații în care să luați decizii, să vă certați, să nu vă mai puteți controla. Pot apărea multe certuri, multă agresivitate. Vorbim nu doar de relațiile personale, ci și de cele profesionale. Aveți grijă la riscul de conflict, de despărțire. Puteți începe și o relație cu viteza luminii. E posibil să aveți relații extraconjugale, aveți grijă ce faceți, e posibil să fie doar un impuls de-o zi și apoi să regretați. Ar trebui să țineți la banii voștri, mai multă grijă cu investițiile.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 23 mai 2022, 11:47 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience