Horoscop. Rezumat astrologic săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Cuvinte cheie pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: James Lee
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: James Lee

A doua săptămâna a lunii noiembrie este marcată de numeroase aspecte ale planetei Mercur.

Avertizare: cei care au marcaj fix în astrograma personală(Taur, Leu, Leu, Vărsător) vor resimți din plin această săptămână!

Pe 8 noiembrie începe un sextil între Mercur din Scorpion și Venus din Capricorn. Acest aspect este prielnic pentru comunicare, mai ales în zona relațiilor amoroase. Ba chiar vom ști să ascultăm mai bine și să ne alegem cuvintele potrivite. De asemenea, nu vom lua decizii pripite.

Pe 10 noiembrie, în primele ore ale dimineții, Mercur va face o conjuncție cu Marte, în semnul Scorpionului. Acest aspect are două fațete. În primul rând, va oferi o minte vie, putere de concetrare, reflexe uimitoare, intuiție. Dar poate fi responsabil de agresivitate verbală, replici tăioase, cuvinte dure, decizii bazate pe primul impuls.

Tot pe 10 noiembrie, spre seară, Mercur face un careu cu Saturn. Aici, din cauza neîncrederii în propriile forțe, este posibil să fim destul de cinici, ironici și sarcastici. Și vom fi atenți la greșelile celorlalți și să îi judecăm.

Pe 11 noiembrie, este rândul lui Marte să perfecteze careul cu Saturn. Aici, acțiunile noastre vor fi bazate pe frustrări. Și nu doar cele actuale, dar și pe cele vechi și încapsulate.

Pe 12 noiembrie, Soarele face un trigon cu Neptun. Poate fi o zi bună pentru iertare, visare, inspirație și imaginație.

Pe 13 noiembrie, Mercur face o opoziție cu Uranus. Astrele vă recomandă să aveți grijă cu cine vorbiți. Veți fi destul de provocați la nivel mental. Și vă veți abține greu de la a face comentarii. Mai ales dacă este vorba de persoane noi.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS și află care sunt cuvintele cheie pentru fiecare zodie în această săptămână. 

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel