Horoscop. Pluto retrograd din 1 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Pe 23 martie, Pluto a intrat în semnul Vărsătorului. Iar pe 1 mai, își va începe retrogradarea în acest semn până pe 11 iunie, când se va întoarce în Capricorn.

Cine este Pluto? Reprezintă planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

În mitologie, Pluto locuia în adâncuri. Era cel care avea iadul. Când urca, avea o cască invizibilă, cu ajutorul căreia a putut să o fure pe Persefona, fata lui Ceres.Totodată, a manipulat-o, ca să se îndrăgostească de el. Din acest motiv, se spune că relațiile plutonice presupun și un fel de abuz sau manipulare.

Pluto are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu neapărat moartea concretă, ci una simbolică, metaforică. Din acest motiv, când este în tranzit, Pluto nu aduce neapărat evenimente vizibile, dar pentru că este foarte lent, va sta mult într-o planetă din astrograma natală. Îți poate aduce schimbări, practic, abia în 20 de ani. Chiar dacă nu sunt vizibile, o să rasufli ușurat după aceea.

Află ce îți va aduce retrogradarea lui în semnul Vărsătorului!

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 11 iunie, Pluto va retrograda în Casa a 11-a, a prieteniei și a viitorului. Cu siguranță au apărut unele schimbări cel puțin în ultima lună. Parcă nu mai ai chef de toți prietenii de dinainte. De asemenea, și planurile de viitor au suferit modificări, semn că ai nevoie de noi strategii. Și pregătește-te de întoarcerea lui Pluto în casa carierei! 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel