Horoscop. Planeta abundenței se întoarce în Pești. Oportunități pentru Rac, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Leu și Balanță. Până pe 21 decembrie

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Marcos Paulo Prado
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Marcos Paulo Prado

Horoscop Jupiter. Planeta abundenței va ieși din Berbec și se va întoarce în Pești pe 28 octombrie. 


Pe 28 octombrie, Jupiter, Marele Benefic, se va întoarce în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 21 decembrie. Va readuce în viața noastră poveștile din primele patru luni ale anului. Ne vom da seama dacă merită cu adevărat concretizate sau dacă trebuie să renunțăm astfel încât să ne ducem către ceva mai folositor. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter revine în casa a 12-a. Îți va oferi din nou ocazia să îți dai seama care sunt tiparele cele mai toxice din viața ta și să înveți să le vindeci. Te vei ocupa mai serios de problemele de sănătate. Tendința ta va fi una de retragere, de a face un pas înapoi, doar astfel îți vei cunoaște adevărata bogăție: cea interioară. Jupiter te va ușura de praful de sub preș. Ai șansa să închizi un ciclu.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter își reia tranzitul în casa a 11-a. Poți culege roadele eforturilor depuse în zona profesională, pe tot parcursul anului. Pe drumul vieții tale, vor apărea prieteni noi sau vei avea relații mult mai bune cu aceia care sunt de mult timp în viața ta. Ar trebui să profiți de orice ocazie de a te face remarcat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter se duce iar în casa a 10-a. Ți se deschide calea către oportunități profesionale, unele chiar mai vechi, care nu s-au concretizat. Pe moment, vei avea senzația că sunt provocări, dar de fapt vor fi menite să te urce, să îți ofere un nou statut. Jupiter te roagă totuși să nu te implici în mai multe proiecte decât ai putea duce. Vei avea curajul necesar să planifici o reconversie profesională.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel