Horoscop pentru Luna Plină din Pești pentru FIECARE zodie. Previziuni, interpretări

Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Iată ce aduce Lună Plină pentru tine.

Luna Plină, fenomenul ceresc fascinant ce luminează cerul nopții, are capacitatea de a aduce în prim plan emoții și revelații. În august 2023, avem norocul să experimentăm nu una, ci două astfel de luni pline. Ultima dintre ele, pe 31 august, intră în conjuncție cu Saturn, planeta responsabilității și realității. Acest eveniment ceresc promite să ofere o doză de realism și poate chiar unele lecții de viață, mai ales pentru zodiile cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Uitați ce înseamnă asta:

Berbec / Ascendent în Berbec:

Perioada aceasta este marcată de introspecție, cu Luna Plină luminând casa a 12-a a spiritualității, subconștientului și singurătății. S-ar putea să resimțiți o nevoie de retragere pentru a vă clarifica gândurile sau pentru a medita la propriul drum în viață. Este un moment bun să vă reevaluați starea de sănătate și să vă gândiți serios la importanța auto-îngrijirii. Visurile și intuiția ar putea fi mai puternice acum, fiind ocazia perfectă să vă conectați cu latura voastră interioară și să descoperiți adevăratele voastre dorințe și temeri.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 30 aug 2023, 11:55 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience