Horoscop. PATRU zodii primesc noi mesaje de la astre. Prin ce încercări vor trece în aceste zile?

Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Ce previziuni există pentru următoarele zodii?

Nu avem o săptămână foarte ușoară, dată fiind configurația astrelor la acest moment.

Mai ales că urmează, după cum am specificat și în articolele anterioare, a treia retrogradare a lui Mercur din 2023. De data aceasta, va fi tot într-un semn de pământ, cel al Fecioarei. Deși va dura de pe 23 august până pe 15 septembrie, efectele pot fi resimțite până în toamnă, pe 5 octombrie.

Ce se întâmplă? Pentru că semnul Fecioarei face referire și la critică, dar constructivă, o să fim cu ochii în patru la toate imperfecțiunile din jur. Însă, vom încerca și să ne axăm pe soluții, să înțelegem anumite perspective dintr-un unghi diferit.

De asemenea, așa cum ne-am obișnuit când Mercur este retrograd, pot să apară întârzieri, tot felul de amânări, probleme cu drumurile sau căderi ale rețetelor sociale. Putem folosi acest tranzit ca să ajustăm, să corectăm, să vindecăm și să nu mai vedem o simplă greșeală ca pe sfârșitul lumii. Frustrările și fricile sunt firești și aparțin condiției umane.

Pe aceeași dată de 23, Soarele iese din semnul Leului și intră în cel al Fecioarei. Deci, odată cu venirea Echinocțiului de toamnă, gata și cu vacanța.

Iată previziunile pentru următoarele zodii!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ei bine, Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în Casa a 4-a. Deci, cuvântul de ordine pentru tine va fi "instabilitate", pe orice plan, fie el familial, afectiv, profesional. Prin urmare, ai nevoie să te așezi undeva, în toată această zarvă. Ai face bine să pui pe primul loc odihna, să te asiguri că nu iei decizii serioase la serviciu, că nu îi crezi pe șefi.

De asemenea, încearcă să te uiți prin casă, observă ce s-a stricat și repară. Ocupă-te și de mașină să o pui la punct, pentru că sunt luate în vizor și drumurile și merită să te asiguri că totul este în regulă. Asigură-te și că ai toate actele la tine. Verifică de multe ori orice aspect important din viața ta.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 21 aug 2023, 16:58 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience