Horoscop. Patru zodii forțate să se maturizeze în 2023

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și intrarea lui Saturn în Pești vin cu lecții importante pentru semnele mutabile. 

Marte a intrat în semnul Gemenilor pe 20 august și și-a început retrogradarea pe 30 octombrie. Semnele mutabile(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) se pot “lăuda” cu un final de 2022 și un început de 2023 destul de dinamice și provocatoare. Marte își va opri mersul înapoi pe 12 ianuarie, iar efectele se vor prelungi până pe 25 martie. Am putea spune că semnele menționate mai sus o vor duce mai bine, vor fi mai așezate și mai răbdătoare. Doar că ce să vezi? Pe 7 martie, Saturn își începe tranzitul în semnul Peștilor și nu va face decât să le aducă teste suplimentare, dar și o maturizare puțin forțată. 

Marte a adus agitație, furie și grabă, iar Saturn le va arăta că nu mai este cazul să copilărească, ci să se călească emoțional în primul rând. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte retrograd ți-a adus multă instabilitate din august încoace. Saturn intră în Casa a 10-a, cea a statutului, a carierei și a puterii, pe 7 martie. Poate că vor fi nativi care primesc o promovare, dar acest tranzit vine și cu o mare responsabilitate și cu foarte multă muncă. O persoană responsabilă pentru tine, de obicei tatăl, sau chiar soțul, poate trece prin niște momente mai grele. 

În 2023 trebuie să renunți și la niște obiceiuri pe care le tot repeți. Se anunță drumuri multe pe la doctori, pentru tine sau cei dragi. Din mai până la finalul anului, este un moment oportun să pleci din țară, să te întorci sau să evadezi. Mulți își vor pierde și cheful de a lucra într-un domeniu și pot exista modificări pe partea profesională. Orice ar fi, bazează-te pe tine. Pune-ți întrebări și gândește-te la cum vei supraviețui, dacă nu mai primești ajutor sau validare de la cei din jur. Construiește-ți propriul drum și nu sta în locuri în care îți pierzi speranța, fiindcă te poți îmbolnăvi. 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel