Horoscop octombrie 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac. Previziunile astrologului Daniela Simulescu

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscopul lunii octombrie aduce momente tensionate, dar şi claritate în anumite aspecte din viaţa noastră. Cele mai marcante evenimente astrologice sunt retrogradarea lui Mercur până pe 18 octombrie şi oprirea retrogradării lui Jupiter și Saturn, în semnul Vărsătorului. Ce va însemna asta pentru primele patru semne din zodiac? Aflaţi de la astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Înainte de a citi horoscopul lunii pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, poţi vedea calendarul astrologic cu cele mai importante evenimente din octombrie 2021.

Berbec (sau cei cu ascendent în Berbec)

„De menţionat din start: Marte, guvernatorul tău, până pe 31 octombrie, rămâne în semnul Balanţei. Ce înseamnă asta? Că toată luna, relaţiile sunt pe primul loc! Şi nu e ca şi cum faci trecerea de la un domeniu la altul. Marte rămâne acolo. Şi ce se poate întâmpla? Nu te mai înţelegi cu partenerul. Revin oameni în viaţa ta pentru că şi Mercur este retrograd în casa a şaptea, să ne aducem aminte.

Tu intri în anumite parteneriate destul de dinamizate, destul de controversate, destul de conflictuale şi s-ar putea să nu ai pic de stabilitate. Tu, oricât de mult îţi doreşti să îţi asiguri această stabilitate – faci tot posibilul să îţi faci un program, să stabileşti, să aranjezi, să pui la punct – vei observa că nu vei avea cum. Vei depinde foarte mult de mulţi oameni din jurul tău, fie de partener, fie de prieteni, fie de colegi.

Să nu uităm că, în casa a şaptea, pe lângă Marte, care e guvernatorul tău, vom avea Soarele, vom avea Mercur retrograd o bună bucată din luna octombrie şi bineînţeles, vom avea şi Luna Nouă din 6 octombrie.

Bucuria vieţii tale este că Venus, planeta iubirii, planeta relaţiei, intră pe 7 octombrie în Săgetător. Cred că abia aştepţi. Iese din Scorpion, unde ţi-a provocat destule crize sau destule momente în care nu te-ai mai regăsit din punct de vedere amoros şi intră în Săgetător. Venus în Săgetător va face aspecte bune cu Marte în Balanţă, ceea ce înseamnă că undeva, din a doua jumătate a lunii octombrie, poţi să mai îndulceşti, să te raportezi altfel la tot ce înseamnă parteneriate şi colaborări. Deci, dacă ai putea până undeva în data de 7-10 octombrie să nu iei vreo decizie importantă din punct de vedere relaţional, e perfect! Pe urmă, vei fi susţinut şi ai toate armele necesare să iei deciziile cele mai bune. Chiar dacă pentru unii din jurul tău ar putea părea radicale, transformatoare sau în pripă”, spune astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel