HOROSCOP. O gură de aer proaspăt pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. Probleme pentru Taur, Scorpion și Pești

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop Sezonul Balanței. Până pe 23 octombrie, unele zodii vor fi mai avantajate. 

Apropierea de Luna Plină de pe 9 octombrie nu face decât să amplifice și mai mult energia Sezonului Balanței. Să nu uităm că și Venus se află tot în acest semn. 

Sezonul Balanței este cel care creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. Până pe 23 octombrie, când Soarele va trece în Scorpion, vom fi atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la diplomație și dreptate. Dar nu va fi deloc ușor. Pentru că vom avea impresia că nu se mișcă deloc lucrurile. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră sau pentru noi achiziții.

Unele zodii vor resimți și mai mult tranzitul Soarelui prin Balanță. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Orice s-ar întâmpla, indiferent de etapa pe care o traversați, nu uitați să vă și distrați. Sau să vă puneți creativitatea la muncp.  Aveți nevoie de distracție, mergeți la teatru, la prieteni acasă, la cinema, la seri de socializare în centrul orașului. Ar fi ideal dacă ați începe să scrieți(mai ales fricile) sau să vă cultivați pasiunea pentru un instrument muzical, de exemplu. Să generați bucurie și să vă înconjurați de oameni care să vă bucure la rândul lor. Dacă aveți copii, v-ar prii să țineți cont și de părerea lor, indiferent de vârsta acestora, nu le ziceți că ideile lor nu contează, nu le subminați percepția asupra lumii. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele merge cot la cot cu Venus, guvernatorul vostru. Și cu ambele planete în vizită la tine, vei fi mult mai atent la cum vei fi privit de către ceilați. Până la finalul lunii ocombrie trebuie să vă puneți pe primul loc. Mai renunțați la nevoia de a ține totul în echilibrul suprem. Pentru că va aduce multe pierderi. Mai degrabă duceți atenția de la alții către voi. S-ar putea să treceți și pritr-o zonă vanitoasă de egoism, dar aveți nevoie din plin de ea.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel