HOROSCOP numerologie 2023 - Predicții pentru toate numerele personale

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

În numerologie, 2023 va fi un an 7. Avem în față o etapă care se va baza pe educație și pe introspecție. Mai mult, este nevoie să ne axăm mai mult pe intuiția noastră și să acordăm atenție și spiritualității. Crește și interesul pentru știință și remarcăm o energie bazată pe analiză profundă și pe gânduri. Iată care sunt predicțiile pentru toate numerele personale în anul care urmează.

Tu știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023? Obții rapid rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

2023 este un an 7 în numerologie, iar această cifră beneficiază de o mulțime de înțelesuri. Poate simboliza perfecțiunea sau chiar iluminarea. Cifra 7 este legată și de religie, mitologie sau filosofie. Experții în numerologie spun că numărul 7 este guvernat de Lună.

Anul personal 1 - Țintește cât mai sus

Dacă ai obținut ca rezultat anul personal 1, în 2023 o să ai multă ambiție, dar și dorințe pe care le poți îndeplini. Renunță la limite și țintește cât mai sus. Nu te subestima, ci alege pași mici, dar importanți pentru viitorul tău. Ai în față un an grozav pe plan relațional, dar și pentru decizii pe cel profesional.

Anul personal 2 - Privește înainte

Cei cu an personal 2 se vor confrunta cu un context mai dificil. De ce spunem asta? Viața ta pare goală și trebuie să lași deoparte tot ce te-a rănit în ultimii ani. Gândește-te cu adevărat la ceea ce-ți dorești de la noul an și privește cu încredere spre viitor. Ai curaj, poți să ajungi din nou acolo unde meriți.

Anul personal 3 - Alege noi orizonturi

Urmează un an în care ești încurajat să mergi înainte, indiferent de problemele care apar. Păstrează o atitudine deschisă și evită să funcționezi doar pe baza tiparelor. Lasă loc în viața ta lucrurilor care te motivează, ai nevoie de situații și oameni noi, ca să-ți lărgești orizonturile. Fii optimist în 2023.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel