HOROSCOP NOU 2024 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Anul 2024 aduce suișuri, dar și coborâșuri pentru zodii. Unii vor avea ocazia să treacă la un nivel superior, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne explică ce evenimente ne așteaptă în noul an și cum să le facem față! Iată care sunt previziunile pentru fiecare nativ!

2023 a avut multe lecții pentru noi, mai ales din punctul de vedere al relațiilor și al iubirii de sine. Retrogradarea lui Venus ne-a pus față în față cu fantomele trecutului. Iar intrarea lui Saturn în Pești ne-a obligat să acceptăm realitatea, în detrimentul așteptărilor din capul nostru. 

Atenție la trecerea dintre ani! Mercur retrograd va face legătura între 2023 și 2024! Deci nu vă grăbiți cu rezoluțiile!

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va provoca schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi dispuși să se adapteze, vor avea multe de câștigat. Cei care vor opune rezistență, vor avea multe de îndurat. 

Începând cu 26 mai, Jupiter se mută pentru aproximativ un an în semnul Gemenilor. Acest tranzit va oferi numeroase oportunități celor care vor dori să evolueze, să se preocupe de educație, dar și de călătorii.

Ce le rezervă anul 2024 zodiilor?

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele luni ale anului, este crucial să gestionezi cu atenție resursele financiare. Este recomandat să creezi un buget de rezervă, să investești în educație financiară și să nu fii influențat de factori externi. De asemenea, evită riscul asociat proiectelor care par promițătoare la început. Există posibilitatea să descoperi și să valorifici noi talente care pot deveni surse de venit. Indiferent de vârstă sau educație, este important să continui să înveți și să te dezvolți.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel