Horoscop noiembrie - decembrie 2021. Mihai Voropchievici: cum încheie anul fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii la final de an. Iată previziunile pentru noiembrie și decembrie 2021. 

Iată HOROSCOPUL sfârșitului de an, prezentat de către numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”: 

 

Berbec - finalul de an îi găseşte într-o parte de relaţionare cu cei din jur extraordinar de bună, cu toate că ei sunt tăioşi, distanţi, vorbesc pe repede înainte, te pun la punct când e cazul. Acum, chiar ei au nevoie de comunicare, să vorbească şi îşi strâng undeva un grup de oameni mai mic sau mai mare şi se fac ascultaţi, devin oratori. Deci socializează şi nivelul de gândire a evoluat, la fel şi comportamentul şi sunt la un plan superior. Deci, o notă bună pentru Berbec.


Taur - vor conta şi ei pe finalul de an, dar nu se ştie ce poate să le aducă. Ce-şi doresc ei cam asta li se oferă. Vor un cămin plăcut şi siguranţă. Unde ai siguranţă? La tine în casă. Şi, atunci, vor tinde o parte din ei spre un oraş nou, vor vrea să se mute acolo, îşi vor găsi şi un job nou. Apoi vor acţiona perfect, dar se vor muta din oraş sau din locuinţă, ori îşi vor schimba jobul. În felul acesta, aduc un suflu nou, o schimbare în viaţa lor, în comportamentul de zi cu zi.

Gemeni - au fost frustraţi 7-8 luni de zile, au avut diferite probe de încercare, finalul de an este extraordinar de benefic, pentru că vine cu o reuşită în plan profesional, dar şi în cel personal - împacă şi capra, şi varza. Au şi sufleteşte de câştigat, dar şi profesional. Ei se simt mulţumiţi doar după ce aj căutat mult, au obţinut o formă de a-şi finanţa visele şi acum sunt aceste posibilităţi şi reuşesc să pună pe picioare propria afacere, iar acest început nou va fi chiar mai bun decât s-au aşteptat.

Rac - una dintre zodiile care îşi va încheia anul surprinzător de bine, mai ales pe partea pe care el o iubeşte cel mai mult, banii, partea financiară. Un Rac trist e un Rac fără bani, un Rac vesel e un Rac cu bani, dar vrea şi mai mulţi. Deci, se poate să încheie o afacere destul de complicată, care le-a dat ceva bătăi pe cap în cursul anului, iar acum este spre beneficiul lor, cu numeroasele eforturi făcute.

Leu - urmează să aibă un sfârşit de an bun, nu foarte bun, cu instaurarea unor sentimente de linişte şi pace. Pentru că au fost cam agitaţi, au avut nişte perioade de frământări, încercări pe latura de sănătate, iar acum reuşesc să pună la punct cea mai mare parte a vieţii şi să pună un echilibru, pentru că asta îi satisface cel mai mult.

Fecioară - în general sunt sceptici când trebuie să primească veşti bune, dar acum iese soarele şi pe strada lor, pentru că a venit Vunjo şi aşteaptă să vadă cum se manifestă. Ele sunt foarte fericite când primesc veşti bune vizavi de starea de sănănate a unor rude, prieteni sau reuşita unor persoane apropiate, poate chiar membrii familiei. Ei fără comunicare nu se pot descurca, cu toate că uneori sunt mai ursuzi.

 

Balanţă - nu poate trăi fără dragoste, fără comunicare, oricât de puţin ar fi, dar să fie. Şi nu o dată pe an, în fiecare zi, dacă se poate. Pentru Balanţele care au dus o activitate bună, acum se preconizează pe final de an o avansare în grad la locul de muncă, dar cu repercusiuni şi asupra salariului, si considerabile. Deci, o poziţie mai bună profesional şi bani mai mulţi.

Scorpion - primesc veşti exact pe domeniul la care anul acesta au cam scârţâit, pe latura profesională. Astrele spun că e posibil să vă reorientaţi către un domeniu care vă va pune mult mai bine calităţile în valoare, deci trebuie să faceţi o schimbare substanţială exact pe latura profesională şi acesta este un lucru foarte bun.

Săgetător - aştepta să aibă circumstanţe atenuante pentru a lucra la un proiect personal, precum construirea sau achiziţionarea unei locuinţe, deci au gânduri foarte mari. Vor mai mult şi perseverează ca pe final de an să intre în anul următor cu rezolvarea unor dorinţe personale, fie achiziţionarea , fie să-şi construiască casa visurilor lor.

Capricorn - întotdeauna sau aproape mereu e veşnic nemulţumit de cât a muncit, pentru că nimeni nu-i spune că a făcut lucruri extraordinare. Sfârşitul anului îi ajută să facă puţină ordine în viaţa lor şi se preconizează că va lua decizii cu privire la viitor, cel puţin cei nehotărâţi. Ei sunt foarte selectivi, ceea ce înseamnă ca privirea la viitor pentru ei nu e întotdeuna în culori roz, ei trebuie să bătătoarească bine drumul ca să vadă ce fac, dar şi când au găsit, au luat măsură, au decis şi nu mai stau pe gânduri. Deci nu vă aşteptaţi să fiţi mulţumiţi din prima, ci pe parcurs.

Vărsător - sfârşitul anului le aduce un moment pe care l-au aşteptat de multă vreme, au fost decişi. Doamnele Vărsătoare îşi pot lua inima în dinţi să facă un pas mare, pun picioroul în prag, dacă domnul Vărsător nu face pasul. Sunt femei cu atitudine, care atunci când vor ceva cer şi obtin.

Peşti - pe latura sentimental-emoţională primesc veşti foarte bune. Altceva nici nu prea îi interesează, poate banii. Sunt favorizate toate relaţiile, aşa că aveţi mari şanse să găsiţi sau să cunoaşteţi persoane interesante cu care vă face plăcere să petreceţi timpul, chiar dacă nu vă căsătoriţi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel