Horoscop noiembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Se face trecerea la 2022"

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News

Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac:

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec)

De remarcat faptul că Marte este guvernatorul tău. Cum începe luna noiembrie, este deja în Scorpion. Deci toată luna vei trăi sub această energie. Marte se simte bine în Scorpion şi în semnul tău. Doar că atunci când Marte este în semnul tău, Marte în Berbec este precum un soldat activ. Când vorbim de Marte prin Scorpion, este puţin mai retras şi mai strategic. Ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă că tu, în luna noiembrie, vei prefera să faci un pas în spate. Vei prefera să nu te mai faci atât de vizibil, să nu mai fii atât de prezent. Cât timp Marte a fost în Balanţă a trebuit să interacţionezi cu tot felul de oameni, să te ocupi de tot felul de parteneriate, de colaborări şi poate chiar de relaţia ta. Dar acum că intră Marte în Scorpion, e ca şi cum intri puţin la hibernat şi undeva din spate începi să îţi faci un oarecare bilanţ al anului acesta.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel