Horoscop - NOIEMBRIE 2021. Bani, dragoste, carieră, sănătate. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

BERBEC: 

Luna noiembrie îți aduce multă distracție și bucurii, Berbec, dar nivelul tău de anxietate poate fi și el crescut. Fă-ți mai mult timp pentru a avea grijă de tine. Când începe sezonul Săgetătorului, avid de petreceri, vei primi o mulțime de invitații pentru reuniuni de socializare. Acest lucru vă determină să eliminați prietenii cu jumătate de normă din viața voastră. Urmează-ți instinctul și oferă-ți timpul doar celor care merită.

TAUR: 

Există o lună plină și o eclipsă de lună în semnul tău luna aceasta, Taur. Te simți pe muchie de cuțit și ești gata să alegi bătăliile, dar asigură-te că le alegi cu înțelepciune. Sezonul Săgetătorului aduce putere de foc în viața ta amoroasă și sexuală, dacă poți evita să alegi certurile. 

GEMENI: 

Fii atent la e-mailurile tale în această lună, pentru că veștile financiare vin spre tine, Gemeni. Te surprinzi pe tine însuți când îți dai seama că ții la cineva mult mai intim decât credeai. Apleacă-te spre iubire. S-ar putea să fie partenerul de petrecere perfect pentru toate evenimentele sociale pe care le aduce sezonul Săgetătorului.

 

RAC: 

Luna noiembrie scoate la iveală niște sentimente sensibile. Tânjești după mai multă intimitate în cadrul relațiilor tale. Ferește-te doar de paranoia care ar putea sta în calea iubirii sănătoase pe care o meriți. Luna se încheie cu un program social încărcat care te face să te simți apreciat.

LEU: 

Luna noiembrie te încurajează să te ocupi de sănătatea ta, Leu. Asta înseamnă controale regulate și dublarea grijii față de tine însuți.Rămâi cu picioarele pe pământ, astfel încât eclipsa de la sfârșitul lunii să nu te scoată din joc.

 FECIOARĂ:                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Poți obține ceea ce îți dorești din dragoste, Fecioară, dar mai întâi trebuie să îți dai seama ce îți dorești. Folosește Luna Nouă pentru reflecție și meditație. Odată ce îți scrii dorințele și obiectivele într-un jurnal, ai mai multe șanse să le manifești. 

 


BALANȚĂ: 

Luna noiembrie începe cu binecuvântări financiare neașteptate, așa că profită de victorie, dragă Balanță. S-ar putea să vrei să investești banii în casa ta, deoarece ai chef să redecorezi și să te cuibărești. Apleacă-te asupra dorințelor tale de a-ți înfrumuseța casa, mai ales în timpul lunii pline și a eclipsei de lună. Evită haosul, revărsându-ți eforturile în decorarea interioară

SCORPION:

Luna noiembrie scoate la iveală ceva anxietate, Scorpionule, și vrei să te răzbuni pe dușmanii tăi. Doar că aceștia nu sunt dușmanii tăi, ci prietenii și iubiții tăi. Lucrează la răbdare și la bunăvoința iubirii pentru a evita să reacționezi exagerat atunci când stresul sosește în viața ta amoroasă.

SĂGETĂTOR: 

Fii entuziasmat, Sagetătorule, pentru că sosește sezonul tău! Dar, mai întâi, vești monetare și profesionale interesante vin la începutul lunii. Când asteroidul Vesta sosește în semnul tău, te simți tu însuți. Acest lucru este perfect, deoarece sezonul Săgetătorului cere să fii vedeta spectacolului.

 

CAPRICORN: 

Nu-ți place stresul, Capricorn; te distrage de la muncă. Din fericire, luna noiembrie aduce seninătate în viața ta amoroasă, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri de pasiune. Te simți atât de pozitiv în legătură cu relațiile tale încât începi conversații despre ridicarea nivelului unei iubiri adevărate.

VĂRSĂTOR: 

Luna noiembrie îți cere să ai încredere în instinctul tău în materie de dragoste, Vărsătorule. Ferește-te de prietenii care încearcă să te atragă în bârfe în timpul lunii pline și a eclipsei lunare de la mijlocul lunii. S-ar putea să te simți tentat să te izolezi, dar încearcă să spui da la cel puțin câteva evenimente sociale odată ce începe sezonul aventuros al Săgetătorului. 

PEȘTI: 

Luna noiembrie îți cere să îți păstrezi limitele în toate chestiunile legate de dragoste. Acest lucru poate fi dificil de făcut pentru un semn de apă emoțional ca tine, dar este spre binele tău. La sfârșitul lunii, totul este sărbătoare și zâmbete, în timp ce te distrezi de minune dând startul sezonului Săgetătorului alături de iubit și prieteni.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 10 noi 2021, 17:03 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience