Horoscop. Noi vești de la Mercur pentru toate zodiile până pe 11 octombrie

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Fecioarei și va rămâne în acest semn până pe 11 octombrie. 

Mercur și-a reluat mersul direct în semnul Fecioarei. A mai fost în acest semn între 4 și 27 august. Este posibil ca până pe 11 octombrie, când va intra în Balanță, să fie reluate unele situații începute în perioada menționată. Mai jos vei regăsi principalele recomandări ale Astrologului Daniela Simulescu pentru fiecare zodie/ascendent. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita din nou casa muncii. Pot reapărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Ești mai critic cu tine, s-ar putea să te judeci aspru. Cu Mercur în casa a 6-a, vorbim și de ce înseamnă discuții cu doctori, cu specialiști. Nu este cazul să îți pui singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. Pe de altă parte, Mercur în Fecioară ajută eficientizarea bugetului pentru treburile gospodărești. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va tranzita iarăși casa a 5-a, discuțiile cu copiii sunt din nou importante. Va reapărea tendința de a fi foarte critici cu ei. Sunt necesare sfaturi moderate care să includă sugestii, opțiuni. Mercur în casa a 5-a vorbește și despre investițiile financiare. Dacă ați tot amânat o investiție, poate acum vă dați seama că ați procedat corect. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Se reiau unele discuții inconfortabile cu familia stau în centrul atenției. De asemenea, reapar chestiuni legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Trebuie să jonglați și cu viața profesională și cu cea familială. Încercați să le echilibrați.

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Mercur din nou în casa a 3-a, veți vorbi mai mult, fie că e vorba despre un interviu de angajare sau de discuții telefonice. Veți fi mai atenți la ce primiți de la mass-media. Comunicarea devine importantă cu oricine oricând. Negocierea va deveni mai importantă pentru voi. Veți solicita lucruri în mod diferit. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience