Horoscop, miercuri, 9 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 9 august 2023, la știrileprotv. 

BERBEC

Poate vă lăsaţi convinşi să intraţi într-o colaborare şi o să faceţi față efortului, ca o să fie solicitant, o să trebuiască să sacrificaţi timpul liber.

Poate o să fiţi mai receptivi la semnalele transmise de o persoană care se simte atrasă de voi şi-i daţi un răspuns.


TAUR

Se poate să pregătiţi o lansare la apă, un proiect de anvergură pentru la toamnă şi adunaţi toate piesele de care aveţi nevoie, sponsori, echipa - resursele.

Se poate să vă asiguraţi un sejur într-o staţiune de agrement ca să vă duceţi împreună cu familia la relaxare.


GEMENI

Poate faceţi nişte schimbări de acasă şi or să coste, dar o să merite efortul financiar pe care o să-l faceţi, poate vă extindeţi, sporiţi gradul de confort.

Poate apare un proiect particular şi o să vă suplimentaţi veniturile, după o perioadă cu cheltuieli excesive.


 RAC
O să vă întâlniţi cu un grup ca să petreceţi un timp de calitate împreună, pot fi preocupări deconectante şi o să vă recăpătaţi un tonus, o prospeţime.

Vă caută cineva care v-a dus dorul şi o să răspundeţi cu sinceritate, că poate şi vouă v-a fost dor.

LEU


O poveste de dragoste se poate rescrie filă, cu filă şi să fiţi din nou împreună, dacă vă regăsiţi în felul de a fi al acelei persoane şi dacă n-aţi găsit , între timp, pe altcineva.


O reuşită, poate fi un câştig moral, că vi se recunosc nişte merite şi o să primiţi aplauze la scenă deschisă.

 

 FECIOARĂ

Program încărcat, o să vă ocupaţi de mai multe treburi, simultan, şi o să bifaţi o serie de succese până la sfârşitul săptămânii

O să faceţi diverse achiziţii pentru voi şi ai voştri, pentru casa, o să vă îngrijiţi şi de sănătate şi de cum arătaţi, de look

 

BALANŢA

Se adună grupul de altădată şi poate plecaţi împreună pe undeva, sau reluaţi o preocupare de timp liber care v-ar detensiona, c-aţi atins un prag de oboseală.


Se conturează nişte bani care v-ar fi de folos în plimbările voastre la sfârşit de săptămână dacă nu plecaţi în concediu.


SCORPION

Cineva care nu s-a putut desprinde, cu totul, de voi încearcă să se agaţe de ceva ca să revină şi numai voi puteţi face cumva că relaţia să funcţioneze.

E cineva care vine cu o propunere de afaceri şi dacă veţi găsi şi un sponsor o să vă aventuraţi, dacă nu mai e de aşteptat.


SĂGETĂTOR

E posibil să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să primiţi şi proiecte pe bandă rulantă, ca treaba merge bine şi sunteţi de încredere.

Se poate să ajungeţi, în sfârşit, acolo unde vă doriţi de multă vreme, dar abia acum se întrunesc toate condiţiile.


CAPRICORN

Nişte sume restante aterizează, în sfârşit, la voi şi o să le sortaţi, să umpleţi nişte goluri cu ele, să nu vă prindă vacanţă descoperiţi - plăţile obligatorii înainte de orice.

O plecare în doi ar aduce un plus de culoare în relaţie şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, care o să fie direcţia.


VĂRSĂTOR

Se poate să aduceţi unele îmbunătăţiri locuinţei şi să vă mai oferiţi şi câteva zile de concediu să vă recăpătaţi tonusul de altădată.

O să vă alăturaţi unui grup fie ca să plecaţi într-o excursie, fie ca să le fiţi de ajutor unor oameni care se afla în impas


PEŞTI

O să vă daţi interesul să vă achitaţi de toate obligaţiile, atât profesional, cât şi personale ca să staţi linistiti cata vreme o să fiţi în concediu, să vă priască.

Vin bani, cu condiţia să vi-i recuperaţi, că poate de la sine - mai greu. Trebuie insistat.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 09 aug 2023, 07:12 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience