Horoscop, miercuri, 8 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 8 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna de astăzi în Fecioară care intră în Balanță vă încurajează să vă puneți pe primul loc. Luna în Balanță vă poate atrage spre relații, în special parteneriate de lucru care implică afaceri.
Fiți atenți la ceea ce aveți nevoie pentru a avea un echilibru în viața voastră. Poți trece de la suprasolicitare la a nu face nimic, de dragul de a socializa. Încercați să găsiți un echilibru care să funcționeze pentru ambele lumi.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Viața este complicată, dar ești aici pentru a învăța câteva lecții importante, iar călătoria face ca greutățile să merite. Astăzi continui să beneficiezi de conjuncția dintre Jupiter și Venus în Berbec.
Jupiter în sectorul dușmanilor tăi ascunși îți oferă un element de protecție împotriva lucrurilor din viață care ar putea încerca să te împiedice în căutarea fericirii.
Venus lucrând atât de strâns cu Jupiter te ajută să faci îmbunătățiri mai repede decât ai fi putut face în trecut.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Unele emoții puternice ar putea să persiste de la Luna Plină de ieri din Fecioară, deoarece Marte, activ în semnul tău zodiacal, are o tensiune care se acumulează într-un mod care necesită o formă de eliberare.
Canalizează-ți energia neliniștită în lucruri care dezvoltă mușchii, cum ar fi ridicarea de greutăți, exercițiile la sală sau mersul la o clasă de yoga pentru a-ți provoca corpul și a te trage spre partea spirituală.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

În această după-amiază simți un val de emoții pe măsură ce Luna intră în Balanță, casa ta solară a căminului și a familiei. Vei tânji după confortul simplu și după conversațiile cu oamenii care adoră să-ți spună cât de mult ești iubit.
Astăzi, întinde mâna celor care sunt mereu alături de tine și spune-le cât de mult înseamnă pentru tine.


Leu (23 iulie - 22 august)

Este posibil să joci rolul de judecător și jurat atunci când cineva drag ție îți mărturisește că se simte într-un anumit fel.
S-ar putea să nu înțelegi nemulțumirile sau preocupările de astăzi, dar poți acționa cu compasiune și poți arăta multă dragoste unei persoane.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Întoarce-te la lucrurile de bază, Fecioară. La începutul zilei, fii strategic cu timpul tău, evitând distracțiile inutile.
Vei dori să ai un start solid al dimineții cât timp Luna este activă și se află în semnul tău zodiacal, așa că, dacă ai un program de dimineață deschis, folosește-l pentru a strecura o plimbare de putere și pentru a-ți stabili niște obiective, apoi rezolvă câteva comisioane de ultim moment.
Mai târziu în după-amiaza, răsplătiți-vă cu ceva ce vă face plăcere pentru că v-ați descurcat atât de bine azi.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Un pic de mister poate fi de folos, mai ales dacă te-ai întors la întâlniri și vrei să cunoști mai bine pe cineva. Planeta pitică Ceres se află la 3 grade în semnul tău zodiacal, aducând o notă de modestie în viața ta.
S-ar putea să-ți placă să porți o ținută retro sau să te rujezi cu ruj roșu pentru un aer clasic. Când vine vorba de dragoste, lasă-ți potențialul partener să te cucerească, deoarece poate fi distractiv să vezi ce face pentru a-ți cuceri inima astăzi.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești la un punct de ruptură și ești gata să vorbești despre ceva atât de mare încât subiectul poate fi intimidant. Cu Uranus opus semnului tău zodiacal în ultimii ani, ai acumulat un pic de anxietate când vine vorba de a avea încredere în ceilalți.
Astăzi, programarea unei consultații cu un antrenor de viață, un mentor sau un terapeut poate fi primul pas pentru a aborda lucrurile pe care ești gata să le schimbi, dar nu știi de unde să începi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prieteniile sunt un dar, iar atunci când Luna intră în semnul zodiacal Balanță, relațiile pot fi greu de definit sau de înțeles. Cel mai bun lucru pe care îl poți face acum este să planifici timpul cu prietenii și să te bucuri de fiecare moment împreună.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai reușit. Acum că Saturn, guvernatorul tău planetar, a ieșit din sectorul tău al banilor și al proprietății personale, și finanțele ar putea începe să se îmbunătățească. Accentul este pus pe tine, Capricorn.

Ia ceea ce ai învățat în ultimii doi ani și aplică aceste lecții la investiții, la planificarea financiară,  pentru a evita să irosești ceea ce ai în căutarea unor lucruri care nu-ți folosesc.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ce diferență face o singură zi! Cu Saturn ieșit din semnul tău zodiacal, este timpul să elimini energia și să începi ceva nou.
Saturn în semnul tău zodiacal te-a învățat să apreciezi munca asiduă și rezultate. Acum, cu Saturn în Pești, s-ar putea să vezi moștenirea pe care ai creat-o cu lucrurile pe care le faci pentru alții.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este greu să renunți la control și să lași pe altcineva să conducă, chiar dacă este pur și simplu în sens metaforic și îi observi conducerea de la distanță. Astăzi, s-ar putea să fii nevoit să renunți și să permiți unui prieten să intervină și să te asiste într-un proiect imposibil de realizat singur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel