Horoscop, miercuri, 6 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 6 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Relațiile contează pentru tine, Berbec, și, chiar dacă dai impresia că nu ai nevoie de nimeni, ești conștient că viața e mai bună cu oameni în ea. Astăzi, se schimbă dinamica prieteniilor tale. Cu planeta ta guvernantă, Marte, comunicând cu Pluton, vei vedea prietenii și familia într-o lumină nouă. Unde ai fost neglijent, vei dori să îți asumi responsabilitatea. În situațiile în care ai fost absent sau ai pierdut legătura, vei vrea să reiei de unde ai rămas. E un lucru bun pentru tine, Berbec.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Astăzi poate fi una dintre cele mai provocatoare zile, dar ar putea fi și una dintre cele mai mari binecuvântări pe care le-ai avut în acest an. Îți place să știi la ce să te aștepți în timpul zilei, așa că îți dorești să ai un program planificat, ușor de urmat și de încredere. Cu toate acestea, astăzi, lucrurile s-ar putea schimba. Inițial, efectele lui Marte și Pluton asupra rutinei tale zilnice pot părea copleșitoare și plictisitoare; totuși, există o metodă în această nebunie. A te găsi în mijlocul haosului neplanificat te ajută să vezi unde sunt fisurile în viața ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Zâmbetul tău strălucitor și râsul contagios te fac o persoană minunată în jurul căreia să fie. Deci, atunci când Marte activează sectorul tău creativ și comunică vesel cu Pluton, imaginația ta prinde viață. Astăzi, cerul este limita pentru ceea ce poți realiza. Poți planifica o petrecere, să inviți prietenii pentru niște jocuri, să cumperi un joc video și să îl joci toată ziua cu prietenii pe care i-ai făcut online. Nu există nimic mai bun pentru tine astăzi decât să îți lași copilul interior să exploreze lumea, Gemeni.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești dornic să stabilești o simțire de normalitate în viața ta. Lucrurile nu au fost stabile și liniștite în acest an, iar obiectivul pentru 2023 este stabilitatea. Așa că, cu Marte în trigon cu Pluton, ai putea găsi acea cale de ieșire din nebunia pe care o căutai. Plutonul transformator te ajută să-ți pui în valoare natura ambițioasă pentru schimbare. În această săptămână și începând de astăzi, ești determinat să faci ajustările necesare în viața ta. Asta e o veste bună!

Leu (23 iulie - 22 august)
Ești un adevărat luptător, Leu. Atunci când răspândești pozitivitate pe rețelele sociale, nu îți e teamă să împărtășești ceea ce crezi că oamenii au nevoie să audă. Ești unul dintre acei avocați care iubesc să împartă bucuria cu restul lumii. Unele persoane s-ar putea să nu înțeleagă ce s-a întâmplat în viața ta în ultimul timp, ceea ce te face să fii mai vocal decât de obicei. Cu Marte în sectorul comunicării tale de acum până în octombrie, abia începe. Vei continua să împărtășești, să postezi și să promovezi lucruri pe care le consideri demne de atenție.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Ești mai înțelept decât omul obișnuit când vine vorba de bani, gestionarea timpului și lucrurile care necesită mai multă ordine. Trigonul lui Marte cu Pluton de astăzi te face să dorești să aduci mai multă ordine în viața ta financiară. Este ziua perfectă pentru a-ți revizui extrasul de cont, extrasele bancare și facturile pentru a vedea în ce zone ale vieții tale trebuie să te concentrezi cel mai mult. Astăzi poate fi o zi în care să te dedici adânc studierii înregistrărilor tale pentru a face schimbările de care ai nevoie pentru restul acestui an.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ești un mediator, dar asta nu înseamnă că nu te mai confrunți și cu conflicte interioare din când în când. Astăzi, Marte comunicând cu Pluton te poate determina să te analizezi la sânge în numele autoperfecționării. În timp ce ar putea părea corect să-ți faci o astfel de revizie detaliată, este întotdeauna mai bine să te iubești pe tine însuți prin orice schimbare trebuie să o faci. Iubire de sine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu poți fugi de trecut, și ca Scorpion, este mai greu pentru tine să nu te gândești la lucrurile care te-au rănit în viață. Astăzi, s-ar putea să te simți mai intens legat de un fost partener de relație decât de obicei. Poate fi dificil să renunți la un resentiment, sau poate avea nevoie de închidere inevitabilă. Încearcă să nu cedezi tentației de a încălca regula de a nu lua legătura, deoarece Mercur este retrograd și ai putea regreta decizia mai târziu.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este timpul să cunoști oameni noi, iar când Marte se află în sectorul tău de rețele pentru următoarele luni, s-ar putea să fii unul dintre aceia care par dornici să facă plăcere și gata să câștige. Martea de azi în Balanță te invită să participi la evenimente de socializare online și să deschizi spațiu pentru lucruri mai pozitive în viața ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Odată ce îți stabilești un scop, nimic nu-ți poate schimba decizia. Ai dorit mai mult decât orice să ai un cămin fericit. Vrei un loc pe care să-l poți numi acasă și la care să revii în fiecare seară. Astăzi, poți lucra la îmbunătățirea disciplinei tale și la organizarea lucrurilor pentru familia ta și rutina lor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Lucrezi din greu în fiecare zi a săptămânii, motiv pentru care adesea te afli într-o poziție de succes. Cu Luna în semnul tău, poate fi dificil să te conectezi cu alte aspecte ale vieții tale. Poți avea o viziune îngustă asupra muncii și să nu dorești să faci altceva. Persoana iubită ar putea simți acest lucru în tine și să încerce să te scoată afară și să te distrezi. Acceptă invitația; îți va face bine.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Fii deschis la minte, Pești. Ești un semn atât de profund emoțional și intuitiv, încât când energia este intensă, o resimți mai repede decât alții. Astăzi, s-ar putea să decizi să rămâi în așa numitul "low profile" pentru a evita conflicte sau a te implica în orice dramă inutilă. În timp ce petreci timp cu prietenii astăzi, asigură-te să iei în considerare părerile lor când planifici pentru viitor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 05 sep 2023, 21:53 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience