Horoscop, miercuri, 6 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic - 6 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Ai prieteni care vor să te tragă la răspundere, Berbec, dar ai de gând să asculți? Luna își petrece ziua în Gemeni, iar acest lucru te poate face să vorbești mai mult decât să auzi ce ți se spune.  Iar când energia lunară mai vorbăreață se întâlnește cu un cuadrat față de severul Saturn în sectorul tău de prietenie, s-ar putea să vrei să faci o pauză și să ții cont de avertismente.  Acesta este un moment de restructurare, iar sfaturile care sunt bune pot fi foarte necesare și oportune. Așadar, fii atent și analizează înainte de a respinge ajutorul celorlalți.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna se află în sectorul banilor, iar atunci când se află în Gemeni, este posibil ca tu personal să adopți o abordare lipsită de implicare în ceea ce privește finanțele tale.  Acest lucru poate însemna că lași pe altcineva să ia decizii în locul tău, dar va fi oare o idee bună? Depinde pe cine întrebi, pentru că Saturn lovește astăzi un aspect dur cu Luna, trăgând energia înapoi în sectorul tău de carieră.  Este posibil să fii limitat din cauza unor restricții legate de muncă. Deci, cu alte cuvinte, nu număra binecuvântările înainte de a fi sigur că acestea au venit pentru tine. Trăiește momentul, mai ales când vine vorba de veniturile tale.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Luna se află în semnul tău zodiacal, iar acest lucru aduce multă energie pozitivă în calea ta, dar cu Saturn implicat, s-ar putea să te lupți în continuare să îți dai seama cum să obții anumite lucruri în procesul care implică "banii altora". Dacă depinzi de un prieten pentru a te ajuta sau de un cec care să ajungă prin poștă, s-ar putea să dureze mai mult decât te aștepți. S-ar putea să fiți reticent să insistați pentru a obține ceea ce aveți nevoie, dar dacă se procedează într-un anumit mod, rezultatele vor urma.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Astăzi ești mai înțelept, Rac. Luna de astăzi în Gemeni îți activează sectorul dușmanilor ascunși, dar ești suficient de inteligent pentru a simți când cineva nu este de partea ta.  Așadar, când Luna vorbește cu judecătorul Saturn din casa ta a secretelor, s-ar putea să ajungi la o bănuială despre o chestiune care te-a păcălit până acum, dar nu pentru prea mult timp.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Energia grea a lui Saturn din sectorul tău relațional s-ar putea să te fi făcut să te întâlnești cu greu cu prietenii sau să fi pus atâtea responsabilități asupra ta de dragul celorlalți tot anul. Cu toate acestea, cu Luna în jucăușii Gemeni care îți activează sectorul prieteniei și intră în contact cu Saturn astăzi, lucrurile iau o turnură pozitivă.  Ai putea intra într-un rol sau într-o anumită poziție de autoritate care îți permite să faci schimbări importante în programul tău. Acest lucru vă poate oferi o șansă de a vă deschide viața socială.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna în sectorul tău de carieră și statut social încurajează curiozitatea naturală pentru noi orizonturi și oportunități de afaceri care îți permit să îți duci abilitățile câștigate la nivelul următor.  S-ar putea să descoperi că ești pregătit să schimbi domeniul sau să începi să îți asumi responsabilități pentru un salariu mai mare, chiar dacă volumul de muncă este dublu față de ceea ce ești obișnuit. Acesta este un moment foarte bun pentru a căuta locuri de muncă vacante și pentru a vă trimite CV-ul.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna în Gemeni îți scoate în evidență dorința de a învăța și de a-i înțelege pe ceilalți, mai ales pe cei din alte culturi sau din întreaga lume. Dacă ai pașaport sau ți-ai dorit întotdeauna să călătorești, s-ar putea să nutrești ideea de a pleca și de a vedea lumea prin intermediul unui turneu sau poate printr-o croazieră sau prin alte mijloace care îți oferă acces la orașe și țări în care nu ai mai fost până acum. 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Saturn în sectorul casei și al familiei ți-a oferit o mulțime de motive pentru a simți că securitatea și siguranța sunt o prioritate absolută în viața ta. Așadar, modul în care abordezi amenajarea locuinței tale sau chiar ceea ce simți că trebuie să faci pentru a-ți face casa mai primitoare te preocupă astăzi. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Treci prin niște tranziții și evaluezi totul cu atenție, Săgetătorule, mai ales pe cine păstrezi în cercul tău intim.  Luna se află în sectorul tău partenerial, iar acest lucru fie te atrage, fie te face să realizezi de ce te bucuri atât de mult de libertatea ta. Cu Luna care vorbește cu Saturn în semnul zodiacal al Vărsătorului, conversațiile, mai ales cele grele, pot fi atrăgătoare sau o piedică. Păstrează discuțiile pe partea mai ușoară și mai vioaie astăzi.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Saturn în sectorul banilor poate deveni o binecuvântare dacă rămâi sârguincios și responsabil cu ceea ce ai. Așadar, când Saturn vorbește cu Luna în Gemeni, s-ar putea să vă simțiți îndemnat să munciți de două ori mai mult decât de obicei.  Capcana? Acordă atenție detaliilor și nu face economii de dragul de a face mai mult, dar pierzând în acest proces din calitatea muncii tale.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Scânteia de creativitate și pasiune de care aveai nevoie îți iese în cale, Vărsătorule. Saturn în casa ta de dezvoltare personală a lăsat o impresie de durată, și anume că ești o insulă, chiar și atunci când ești în preajma prietenilor pe care îi iubești și care te iubesc la rândul lor.  Așa că, atunci când Luna rămâne în Gemeni, este o schimbare binevenită față de ceea ce ai simțit până acum. O scânteie de speranță sau un fel de optimism copilăresc poate reveni. 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Când o ușă se închide, o alta nu se deschide neapărat imediat. Așa că, atunci când Saturn se află în sectorul tău al dușmanilor ascunși, este important să fii atent la lucrurile pe care le spun și le fac oamenii. Luna în Gemeni îți aduce în cale o conversație importantă, iar aceasta te poate lămuri cu privire la realitatea unei relații care trebuie redefinită. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel