Horoscop, miercuri, 5 iulie 2023, cu Neti Sandu. Câștiguri financiare neașteptate pentru o zodie

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei. 

Neti Sandu a făcut previziunile astrale pentru ziua de miercuri, 5 iulie 2023, potrivit știrileprotv. 


BERBEC
Poate vă ocupaţi de reamenajarea locuinţei, mai luaţi ceva nou, mai aruncaţi din obiectele vechi, deteriorate, ori poate vă mutaţi altundeva.

Se poate să vă pregătiţi de concediu şi să faceţi rezervări, achitaţi sejurul şi va corelaţi programul şi cu al celor din grupul cu care călătoriţi.


 TAUR
E posibil s-aveţi un eveniment festiv în weekend şi să puneţi totul la punct ca să se simtă musafirii bine, că asta va fi satisfacţia voastră.

Un proiect cu bătaie lungă vă preocupă de ceva vreme şi-l puteţi pune imediat în practică şi cu ajutorul unor binevoitori.


GEMENI
Se anunţă un succes de grup, vin bani, se conturează şi contracte şi o să vă gestionaţi energia ca să v-ajungă pentru toate cele.

Vi se cere ajutorul şi o să puteţi contribui cu un sfat, o mână de lucru ca să se încheie cu brio un proiect şi o să vă declaraţi mulţumiţi.


RAC
Vă reuşesc demersurile care ţin de legalizarea unor acte primiţi ok-ul pentru diverse proiecte pe care l-aţi invitat cu ceva timp în urmă şi or să fie succese pe mai multe planuri.


Se poate să primiţi, în sfârşit banii pe care i-aţi cerut mai demult şi o să aveţi de cheltuială în perioada asta.


 LEU
Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi dacă sunteţi dispuşi să alocaţi timp acestei activităţi o să vă suplimentaţi veniturile.

Vă caută cineva care v-o fi greşit cândva şi o să vă roage probabil să treceţi peste neînţelegeri şi să vă împăcaţi.


FECIOARĂ
Vin ceva bani de la serviciu şi o s-aveţi grijă să achitaţi toate dările obligatorii ca să vedeţi cu ce rămâneţi ca să plecaţi pe undeva în timpul liber.

  
 

Vă cheamă cineva într-o vacanţă în alt oraş şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, să vă recreaţi.


 BALANŢA
O să atrageţi atenţia lumii prin ceva care iese din mâinile voastre şi o să vă alegeţi cu vizibilitate şi bani, c-o să primiţi şi răsplata.

Se poate să primiţi un accept, un card de fidelitate, o legitimaţie de merit, e ceva care vi se atribuie drept recompensă.


 SCORPION
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se simtă atras de voi şi să descoperiţi similitudini care să ducă la o relaţie de cuplu echilibrată.

Se încearcă, o să vedeţi, cooptarea voastră într-o echipă şi să puneţi umărul la un proiect care să v-aducă satisfacţii profesionale.


SĂGETĂTOR
Vă parvin bani din urmă, vă pregătiţi de o escapadă turistică, dacă nu e chiar concediul şi o să vă mai aerisiţi, că munca non-stop vă stoarce de energie.

Poate rezolvaţi o chestiune importantă cu banca, să cereţi fie un împrumut, fie o amânare a ratelor ca să vă puteţi plăti facturile din salariu.


CAPRICORN
Se poate să vi se propună ceva nou de lucru şi să fiţi de acord că e posibil să primiţi mai mulţi bani şi să vi se prelungească şi nişte contracte.

Se aduna bani în cont, dar o să şi cheltuiţi, c-oţi lua diverse lucruri pentru casa și or să coste - că toate sunt scumpe.

 VĂRSĂTOR
O să vă interesaţi de condiţiile unei colaborări şi o să vă mai consultaţi cu unul, cu altul, zilele astea ca să aflaţi dacă merită efortul, sau nu.

Prezenţa cuiva o să vă aducă veşti colorate, şi poate desprindeţi o idee de afaceri care v-ar umple contul dacă o să ştiţi de unde s-o apucaţi.


PEŞTI
Se pare c-o să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate care vin, poate, de pe unde au fost plecate şi o să vă petreceţi mai mult timp împreună, vedeţi care, la cine se duce.

Poate o să ajungeţi la o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu că se pierduse vibe-ul care dădea tonus relaţiei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel