Horoscop, miercuri, 31 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 31 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Respiră ușurat, Berbec, mai ai doar o zi în care Luna se află în Balanță, sectorul tău de parteneriate și relații.


Un fapt puțin cunoscut despre tine este că nu te deranjează să-ți concentrezi atenția asupra celorlalți, dar astăzi, s-ar putea să dorești să ai un pic de spațiu personal, datorită cuadraturii de astăzi a Soarelui cu Marte. Săptămâna următoare se poate simți ușor obositoare pentru tine.


Horoscop - 31 august 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Liniștește-te, Taur. Atunci când planeta ta guvernatoare, Venus, este opusă Vărsătorului, lumea pare că este plină afaceri.


Acest lucru funcționează bine pentru tine astăzi, deoarece Luna în Balanță îți atrage atenția asupra detaliilor. Astăzi, ocupă-te de sarcinile pe care nu le-ai finalizat luni sau în weekend. Vei avea destul timp să te concentrezi pe proiecte noi după Luna din primul sfert de lună de la sfârșitul acestei săptămâni.


Horoscop - 31 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 Astăzi planeta ta guvernatoare, Mercur, este opusă lui Jupiter și, oricât de mult ai prefera ca oamenii să spună tot ce au de spus în numele onestității, nu vei fi tu cel care va contribui atât de mult la conversații.


Ei bine, cel puțin nu ar trebui să fii tu. Când Mercur este opus lui Jupiter, mai puțin înseamnă mai mult, așa că folosește-ți mintea Gemeni și citește oamenii înainte de a-ți spune adevărul. În timp ce cineva ar putea dori să audă ceea ce ai de spus, sincronizarea este totul.


Horoscop - 31 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Te vei răzgândi, apoi te vei întoarce la o idee originală. Starea ta de spirit ar putea lovi cu o răzbunare și ai putea chiar să te trezești că ești una dintre acele persoane care gândesc cu voce tare, pentru că încă prelucrezi gânduri și idei care nu sunt complet dezvoltate.


Planeta care te guvernează, Luna, lucrează frumos cu Soarele, ceea ce înseamnă că nu te deranjează să te implici într-o conversație.

 

Horoscop - 31 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Ești în dezacord cu câțiva oameni astăzi și s-ar putea să fie din cauza invidiei. Este posibil ca o parte din tine să își dorească mai mult de la viață, iar faptul că îi vezi pe alții trecând cu viteză pe lângă tine în timp ce tu mergi pe banda lentă este frustrant.


Această energie poate fi productivă, Leu dacă nu o întorci spre interior. În loc să vorbești despre cât de mult te frustrează acest lucru sau acel lucru din viața ta, profită de energia lui Saturn retrograd care se află în sectorul tău de parteneriate. Stabilește un parteneriat cu tine însuți pentru a vedea ce poți face pentru a te îmbunătăți, folosindu-ți competiția ca motivație pozitivă.


Horoscop - 31 august 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Suflecă-ți mânecile, Fecioară. Ești gata să te prezinți la datorie, deoarece Marte și Mercur se armonizează unul cu celălalt. Marte te motivează și te aduce într-un loc în care munca, oricât de dificilă ar fi, este satisfăcătoare pentru tine.


Iar atunci când mintea ta se simte pusă în valoare de lucrurile pe care le faci, aceasta continuă să-ți alimenteze impulsul și determinarea. Aceasta va fi o săptămână bună pentru tine Fecioară, iar astăzi este doar începutul.


Horoscop - 31 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai nevoie de nimic în viața ta, Balanță. Ai destule și chiar dacă politicosul urăște să spună nu cuiva, astăzi ar trebui să faci din acest lucru unul dintre cuvintele tale preferate.


Câteva dintre planetele malefice vorbesc cu guvernatorul tău, Venus și asta înseamnă că schimbările se pot simți necesare, iar dacă nu-ți gestionezi bine timpul, acesta va găsi o modalitate de a te gestiona pe tine.


Horoscop - 31 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești visătoare astăzi, Scorpionule. Trebuie să rămâi cu ambele picioare pe pământ în timp ce lucrezi la un obiectiv din viața ta. S-ar putea să nu fie bine pus la punct și, cu Neptun care împinge limitele și estompează liniile realității pentru tine, s-ar putea să simți că nu există nicio reținere în creativitatea ta.


În timp ce acest lucru poate fi un lucru grozav pentru tine de experimentat, poate provoca confuzie, ceea ce este ultimul lucru de care ai nevoie acum.  


Horoscop - 31 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai terminat-o cu discuțiile și cu discuțiile mărunte, Săgetătorule. Treci la fapte și treci și la acțiune. Te-ai gândit și ai meditat la următorii pași, dar acum este timpul să faci o mișcare și să începi să creezi un impuls.


Astăzi, cu Jupiter și Marte într-o relație pozitivă, asta vei face, și ar putea fi la îndemnul unui bun prieten care adoră să te vadă strălucind așa cum ar trebui.


Horoscop - 31 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tensiunea este palpabilă pentru tine și, cu Saturn în cuadratură cu Uranus care împinge plicul, ai putea simți că ești pe punctul de a erupe de frustrare pentru cât de mult durează ca lucrurile să se schimbe.

Mantra ta de astăzi ar putea fi că ceva trebuie să cedeze. Dorința ta de a face ordine într-o situație dificilă ar putea ajunge la un punct culminant și, în cele din urmă, vei acționa pentru a forma un plan și a face ceva important în legătură cu situația ta.


Horoscop - 31 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te eliberezi de un fel de situație restrictivă, Vărsătorule.


Cu planeta ta guvernatoare Uranus vorbind cu Pluton, ultimul nod al unei frânghii care te lega de o problemă este tăiat și poți vedea lumina de la capătul tunelului strălucind puternic, pentru a te ajuta să găsești drumul înapoi acasă.


Horoscop - 31 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Visele necesită muncă, iar munca necesită efort astăzi. Dacă vrei să vezi o schimbare, Pești, aceasta începe și se termină cu tine.


Ești pregătit pentru asta și, din acest motiv, te vei concentra ca niciodată în această săptămână pentru a ajunge la linia de sosire a unui obiectiv foarte mare pe care ți-ai propus să îl realizezi în acest an.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel