Horoscop, miercuri, 30 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 30 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Visurile reprezintă uneori o evadare sănătoasă din realitate, iar odată ce Luna intră în Pești, sectorul tău al iluziilor și spiritualității este activat, invitându-te să îmbrățișezi necunoscutul. Nu întotdeauna este ușor să te bucuri de puțină visare în timp ce ai atât de mult de lucru. Totuși, opoziția dintre Luna de astăzi și Soare poate să te ajute să găsești timp să te eliberezi pentru scurt timp de rutina zilnică și să îți acorzi spațiu să te detasezi de viață.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
S-ar putea să fii surprins să descoperi cine este un prieten bun și cine nu. Luna de astăzi în Pești evidențiază sectorul prieteniilor și relațiilor sociale. Te rog să acorzi atenție specială a ceea ce spun oamenii și să nu te lași fermecat de cuvintele lor. Ai putea simți o apropiere de cineva cu care lucrezi astăzi, dar te rog să fii precaut în următoarele două zile. Unele cuvinte s-ar putea să nu aibă rădăcini sincere, iar acțiunile lor ar putea fi mai hotărâte decât par.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Astăzi ai șansa să dai peste cariera visurilor tale, și poate părea prea frumos ca să fie adevărat să vezi o poziție deschisă pentru care ești calificat. Dacă dorești să schimbi locul de muncă sau cauți un nou rol în cadrul companiei actuale, te rog să cauți noile anunțuri pentru a vedea ce este disponibil. Energiea pozitivă de azi este în legătură cu supervizorii și persoanele cu autoritate, care ar putea avea nevoie să-ți ofere o recomandare sau să te ajute să faci schimbările pe care le dorești.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Primești o "descărcare cosmică" de la univers astăzi și beneficiezi de o abundență de înțelepciune și cunoaștere din partea puterii tale superioare. Luna din Pești de astăzi îți face loc, chiar dacă te simți copleșit. Problemele găsesc o modalitate de a-și arăta soluția atunci când te predai universului și aștepți răspunsul la rugăciune. Nimic nu va fi zadarnic pentru tine, așa că îmbrățișează această perioadă de învățare și vezi unde te duce drumul.

Leu (23 iulie - 22 august)
Ce te motivează, Leu? Astăzi, va fi esențial să te cunoști bine. Există o atracție către ceva ce consideri a fi în zona tabu, și poate nu știi de ce ceea ce este secretos îți este atractiv în acest moment. Intrarea Lunii în Pești poate aprinde dorința ta de a explora necunoscutul. Energiea de astăzi poate scoate la iveală o latură controlatoare a personalității tale, pe care poți să o temperezi dacă rămâi conectat cu motivația ta profundă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Îți place să vezi partea bună din ceilalți, dar ai și standarde ridicate pentru tine. Astăzi, poate exista un conflict ușor între ceea ce îți dorești și ceea ce poți realiza în timpul Lunii din Pești. Recunoașterea limitărilor tale poate merge în două direcții diferite: poți găsi o modalitate de a fi răbdător și de a aborda procesul cu calm, sau ai putea simți frustrare. Astăzi, menținerea egoului sub control te poate ajuta să rămâi echilibrat.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi poate fi ușor una dintre acele zile în care uiți ceva ce trebuia să faci și îți dai seama abia mult mai târziu. Luna din Pești de astăzi aduce o energie fluidă, așa că va trebui să ții lista de sarcini la îndemână. Setează alarme pentru întâlniri importante, plăți de facturi și lucruri pe care trebuie să le faci astăzi în timp util.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Luna din Pești de astăzi aduce o notă romantică în aer. Inima ta este deschisă și receptivă la gesturi dulci făcute de ceilalți. Este o zi perfectă să lași bilețele de dragoste prin casă pentru partenerul tău sau pentru copii. Alege câteva flori din magazinul alimentar în drum spre casă de la serviciu și planifică o cină cu lumânări pentru seară, chiar dacă e vorba doar de o pizza din cutie simplă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 29 aug 2023, 22:32 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience