Horoscop, miercuri, 29 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop zilnic: 29 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ce telefoane trebuie să dai? Ziua de astăzi începe cu Luna în sectorul tău de carieră în armonie cu Luna. Acest echilibru între energia masculină și cea feminină este perfect pentru proiecte, planificare și pentru a face lucrurile să meargă.

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de resurse și secrete comune. Este momentul perfect pentru a pune întrebări, pentru a face cercetări, pentru a căuta documente sau dosare importante și pentru a bifa de pe lista ta lucrurile prioritare.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ce te oprește să spui un da ferm? Cu Soarele și Luna lucrând frumos în sectorul tău de credință, există o mulțime de oportunități de a-ți revizui valorile. 

Chiar acum, ceea ce ar putea fi pe masă ar putea implica un parteneriat, mai ales în timp ce Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de angajament. 

Dacă sunteți pe muchie de cuțit în legătură cu o afacere sau o decizie, este timpul să vă scoateți lista de argumente pro și contra și să vedeți cum stau lucrurile pentru dvs.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ce frică eviți? Cu Soarele și Luna vorbindu-și unul altuia despre secrete, există câteva lucruri ascunse pe care trebuie să le explorezi și să le scoți la lumină. 

Vestea bună este că Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de obiceiuri. Așadar, eliberarea poate fi mult mai ușor de făcut.
 
Dacă te-ai luptat cu viciile sau ți-ai luat angajamente de sănătate și nu te-ai ținut de ele, astăzi poate fi ziua în care apeși butonul de resetare și totul se rezolvă pentru tine.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ce îmbunătățiri trebuie făcute în relațiile cu ceilalți? Cu Soarele în sectorul tău de angajamente în această lună, dragostea, relațiile și parteneriatele sunt în vizor. 

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de creativitate, acesta este momentul perfect pentru a începe ceva nou cu o persoană iubită sau pentru a visa la lucruri pe care le puteți face în viitor. 

Dacă te-ai simțit plictisit sau neobișnuit de nefericit de starea actuală a lucrurilor din viața ta, acesta este momentul să începi să faci ajustări care pot insufla joc și aventură. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Soarele Capricornului în sectorul tău de rutină îți amintește că trebuie să îți stabilești prioritățile, dar în ultima vreme se simte un pic de rebeliune în atitudinea ta și ar putea fi vorba despre cine te împinge să iei decizii. 

Cum Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de acasă, ai putea simți că oamenii au motive ascunse pentru care îți cer ajutorul. Inutil de spus, Leu, acest lucru ar putea fi ceea ce te deranjează, indiferent cât de bine intenționați sunt miercuri.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de comunicare, iar cu Soarele care te încurajează să fii mai jucăuș și mai romantic, ai putea fi cea mai cochetă din grup. Ziua este deschisă pentru joacă și pentru a fi creativi. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al banilor, și este momentul să faci un inventar al ceea ce ai și al ceea ce îți trebuie, mai ales în casă. 

Este un moment excelent pentru a analiza situația financiară actuală a casei tale, a relațiilor personale și a viitorului familiei tale. Dacă trebuie să faceți unele planificări, cum ar fi stabilirea contractelor, încheierea unei asigurări de sănătate sau analizarea planurilor de economisire a banilor, începeți să citiți despre aceste subiecte.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ultima vreme, ai fost închis în tine sau ai vorbit mai mult decât ai făcut? Cu Soarele în Capricorn, aplicarea ideilor tale în pași de acțiune este ceea ce trebuie să faci. 

În plus, Luna se află în sectorul tău de identitate susține să faci lucruri care te ajută să te perfecționezi. 

S-ar putea să ai o dorință profundă de a atinge un anumit obiectiv în viață și, totuși, ai fost rezervat în a te apuca de el. Lasă deoparte orice temeri și începe să planifici care vor fi următorii pași pe care îi vei face. 

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oamenii par să te placă mai mult atunci când cred că ai bani? Soarele în sectorul tău al proprietății poate însemna că ai parte de mult mai multă prosperitate decât ai avut în ultima vreme, iar oamenii vor apela la tine pentru a-i ajuta. 

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, așa că ai grijă, Săgetătorule. 

Nu trebuie să lași nevoia de a fi plăcut de ceilalți să te transforme într-o persoană care dăruiește îmai mult decât e cazul.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Care sunt obiectivele tale? Ai nevoie de cineva care să te ajute să le atingi sau poți lucra singur la visele tale?  
Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al prieteniilor, așa că, dacă ai nevoie de cineva cu care să te asociezi sau care să te responsabilizeze, cere-i unei persoane în care ai încredere să fie vină alături de tine.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ce ți-ar plăcea să schimbi la trecutul tău, Vărsătorule? Soarele în sectorul dușmanilor tăi ascunși evidențiază ce obstacole întâmpini. 

Soarele vorbește cu Luna din semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de carieră, și este posibil să fi făcut câteva greșeli la locul de muncă sau în selecția rolurilor la jobul tău. Nu este niciodată prea târziu să te îmbunătățești. Poate angajați un coach de carieră sau vedeți cum să faceți din 2022 un an mai bun pentru voi din punct de vedere profesional.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Prietenii pot fi profesori minunați. Există o anumită persoană de la care ați dori să învățați? Luați în considerare un parteneriat de schimb în acest nou an. 

Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de educație, dar acest lucru nu trebuie să fie neapărat un efort formal. Poți face o scufundare profundă într-un subiect într-un mod amuzant, îpetrecând timpul cu o prietenă bună și ajutând-o cu ceva ce detestă, dar la care tu te pricepi de minune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel