Horoscop, miercuri, 25 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 25 octombrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Se aduna bani din alte surse decât de la serviciu şi o să vă ocupaţi de cerinţele familiei, că e o listă încărcată cu de toate.

Se reînnoieşte oferta de lucru şi poate vă descurcaţi cu toate treburile şi vă daţi acordul.


TAUR

E cineva care are nevoie de voi, de experienţa voastră profesională ca să luaţi cu asalt un proiect de amploare şi care o să vă asigure succesul.

Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi mai aşezată şi-o să vă daţi seama dacă e de cursă lungă din ianuarie încolo.


GEMENI

Se poate să le atrageţi atenţia şefilor cu ideile şi strategiile sclipitoare şi o să câştigaţi bani şi vă înscrieţi în cursa pentru o funcţie importantă.

E momentul să vă mai ocupaţi şi voi, sănătatea să fie pe primul plan în perioada asta, o lună, două.


RAC

O să recuperaţi o sumă de bani şi toate problemele stringente dispar, că v-au stresat destul, şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar.

Se anunţă o întâlnire emoţionantă şi care va fi un câştig în plan afectiv - se cere puţină răbdare din partea ambilor.

 

LEU

Aveţi în vedere o investiţie în locuinţa şi poate v-ajung banii pentru toate modificările, ca să nu trebuiască să vă împrumutaţi.

Poate o să plecaţi pentru câteva zile într-o deplasare, cu treburi de serviciu şi o să fie şi o şansă de a revedea nişte peisaje minunate.

 

Fecioara


O să descoperiţi o materie de studiu, poate fi şi un hobby, ceva care să vă destindă şi mintea şi sufletul şi o să fie revigorant.

Şefii sunt încântaţi de calitatea muncii voastre, vă laudă şi vă fac promisiuni de avansare, de salariu mărit.


BALANŢA

Poate faceţi o evaluare a banilor din cont şi vă pregătiţi de o investiţie - poate vă luaţi o maşină, ori o fi un alt obiectiv costisitor.

O să răsfoiţi agenda prietenilor şi o să vedeţi cine a mai rămas în tabăra voastră şi cine nu.


SCORPION

Iniţiativele vă aparţin, aveţi cel puţin un proiect, dar nu mai multe, cu care vreţi să ieşiţi pe piaţă şi o să daţi de nişte oameni care să pună umărul la treabă.

Preocupările de grup or să v-aducă satisfacţii profesionale, o să lucraţi bine în echipa şi o s-aveţi o stima de sine crescută.


SĂGETĂTOR

Aveţi energie cu care puteţi face multe lucruri noi şi care să vă facă să avansaţi pe scara ierarhică, să căpătaţi notorietate.

Vi se propune o colaborare şi-n funcţie de timpul disponibil o să vă decideţi, şi mai contează şi care e miza - că poate or fi bani frumoşi.


CAPRICORN

Se poate să luaţi de undeva nişte bani şi să luaţi în calcul o investiţie în locuinţa - poate chiar vreţi să vă mutaţi.

E posibil să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională şi o să fiţi încântaţi de rezultate, o să căpătaţi şi bani şi o să urmeze o avansare în curând.


VĂRSĂTOR

O să vi se propună ceva nou de lucru şi o să trebuiască să vă hotărâţi dacă vă încumetaţi la aşa ceva, sau lăsaţi pe altă dată proiectele noi, poate pentru la anul.

Se poate să vă ocupaţi de casă, de familie, că sunt multe de făcut şi o să vreţi să puneţi casa la punct.


PEŞTI

O să daţi refresh relaţiilor de afaceri, sau de suflet şi o să ieşiţi la cafea, la o discuţie într-un alt cadru decât cel de birou, să fie o atmosferă destinsă.

Se poate să avanseze spre o căsătorie relaţia cu partenerul de cuplu şi să vă treziţi în faţa ofiţerului de stare civilă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel