Horoscop, miercuri, 23 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 23 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Vei avea parte de o surpriză, Berbec, și ar putea fi descoperirea pe care o sperai. Luna va petrece încă o zi în semnul Scorpionului, sectorul tău al secretelor. Așa că, dacă ai de făcut cercetări sau trebuie să găsești un obiect pe care l-ai rătăcit, lasă super detectivul să iasă din tine și să te apuci de treabă astăzi.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ești un pic posesiv astăzi și, deși această expresie nu este "obișnuită" pentru tine, Luna în Scorpion îți aduce dorința de a controla lucrurile care te afectează. Scorpionul îți guvernează sectorul relațiilor, așa că s-ar putea să te simți teritorială în legătură cu un partener, o situație de afaceri sau un aranjament. Gelozia este o trăsătură care nu îți stă întotdeauna bine, așa că ai grijă să nu o lași să devină un gând care te consumă.

 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
O viață sănătoasă este o decizie, Gemeni, iar astăzi te întorci să faci lucrurile de care știi că trupul și mintea ta au nevoie pentru a funcționa eficient. Cu Luna în Scorpion, alegerea de a te antrena, de a face exerciții fizice și de a te angaja din nou într-o rutină de wellness este emoțională. Scrieți toate motivele pentru care sunteți gata să o luați de la capăt. Puneți lista unde o puteți vedea în fiecare zi pentru a vă motiva.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești în mod natural bună la exprimarea romantismului, iar când Luna se află într-un semn de apă coleg, emoțiile tale devin mai active. Vă puteți exprima în moduri iubitoare și amabile. Găsești momente pentru a-ți arăta latura sentimentală și aduci bucurie celor pe care îi impactezi.

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Ziua de astăzi îți aduce o energie de susținere, iubitoare și darnică, pe care o exprimi frumos față de persoanele la care ții. Poți fi un urs protector atunci când simți că cineva drag are nevoie de tine acolo pentru el. Astăzi familia ta devine o prioritate mai mult decât de obicei. Cineva ar putea avea nevoie de tine să "fii acolo" în timp ce trece printr-o perioadă dificilă, iar tu vrei să fii un umăr pe care să plângi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Conversațiile de astăzi pot fi intense și s-ar putea să te trezești explorând noi moduri de gândire. Ziua de astăzi este perfectă pentru a discuta cu partenerul tău despre cum vrei să fie viitorul. Puneți întrebări și jucați rolul Avocatului Diavolului pentru a vă ajuta să planificați cele mai rele scenarii și să depășiți provocările din această săptămână.

 

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai ocazia să câștigi mai mulți bani sau să primești o ofertă de muncă în această săptămână. Luna în Scorpion îți activează sectorul financiar, așa că dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să îți extinzi o afacere (inclusiv să cumperi proprietăți imobiliare pentru investiții), astăzi este ziua în care trebuie să acționezi. Astăzi poate fi o zi minunat de productivă.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi, Luna se va afla din nou în semnul tău și este momentul perfect pentru a te concentra asupra dorințelor și nevoilor tale. Faceți muncă din umbră. Explorați zonele din viața dvs. la care ați dori să lucrați. Luați în considerare jurnalul, meditația sau plimbarea pe calea amintirilor pentru a veni cu idei noi asupra a ceea ce trebuie să vă concentrați cel mai mult.

 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Trecutul poate avea o putere imensă asupra vieții tale actuale, dar este ceva ce îți dorești să aibă? Este bine să te uiți în urmă și să explorezi ce te-au învățat alegerile din viața ta. Ceea ce nu trebuie să faci astăzi este să înalți trecutul și să îl consideri superior momentului sau vieții în care te afli acum. Ești aici pentru un motiv.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, prietenii apropiați sunt ceea ce ai nevoie, așa că este timpul să îi sărbătorești pe oamenii din viața ta care sunt mereu alături de tine. S-ar putea să vă mutați, să nu vă vorbiți timp de luni de zile, dar un prieten bun va fi acolo pentru tine atunci când ai nevoie. Așa că folosește ziua de astăzi pentru a sărbători acei prieteni de-o viață care rămân împreună.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi poți găsi ceea ce cauți pe piața profesională. Luna de astăzi îți scoate la iveală latura ta mai norocoasă atunci când îți găsești un loc de muncă sau când obții un job care te ajută financiar (și care îți poate da un puternic sentiment de pasiune și mândrie). Astăzi actualizează-ți CV-ul și începe să-ți pui la bătaie antenele. Nu se știe niciodată ce vei găsi.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Poți învăța ceva nou astăzi, iar acest lucru îți schimbă întreaga perspectivă. Luna în Scorpion te încurajează să pornești pe calea descoperirii de sine. Dacă ți-ai schimbat semnificativ stilul de viață în această lună, este posibil să fie mult mai multe lucruri pe care trebuie sau vrei să le înveți despre tine. Fii deschis la minte și explorează-ți lumea și oamenii care o influențează cel mai mult.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel