Horoscop, miercuri, 21 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 21 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ca Berbec, ești cunoscut pentru perspectiva ta optimistă și pentru credința ta copilărească.

Ești un veșnic optimist, iar când Luna intră astăzi în Leu, există ceva în aer care încurajează distracția.

Cu Saturn în sectorul tău de prietenii, oamenii care te iubesc cel mai mult vor fi acolo pentru a se asigura că nu îți asumi prea multe riscuri. Impulsivitatea poate face parte din ziua ta, dar dacă ești precaut... de ce să nu te bucuri și să te distrezi?

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 Astăzi, Venus, planeta ta guvernatoare, trece prin partea ei de provocări.

Recepționezi aceste energii pe măsură ce viața se concentrează în jurul muncii și a responsabilităților tale. Dar la orizont, Taur, ești gata să te bucuri de plăcerile vieții, iar pentru tine, în capul listei s-ar putea să se afle dragostea.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există o mulțime de lucruri care se schimbă pentru tine, Gemeni, și s-ar putea să te simți în conflict cu privire la modul în care să procedezi. Planeta ta guvernatoare este încă retrogradă, așa că este o perioadă de muncă interioară.


Mercur se află în Balanță, ceea ce te poate face să fii condamnat, să ai dubii sau să nu fii sigur de ceea ce vrei să faci în continuare. Soarele se află în Fecioară, la un grad critic și se ține de mână cu Mercur, în timp ce începe să treacă pragul pentru a începe un nou sezon solar.

Este posibil să lucrezi la proiecte casnice. Dar există, de asemenea, o parte din tine care se reconstruiește pentru a iubi din nou.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Banii nu cumpără fericirea, dar astăzi pot fi o sursă de siguranță pentru tine. S-ar putea să-ți fie mult mai ușor să vorbești despre subiecte financiare în timp ce Luna intră în Leu.


Cu Mercur retrograd în sectorul tău al familiei și al figurilor de autoritate, acesta este un moment excelent pentru a-ți evalua planificarea financiară viitoare cu un mentor sau un consilier.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi este un nou început, Leu, iar cum Mercur retrograd are loc în sectorul tău de comunicare, conversațiile intime te ajută să-ți procesezi gândurile și sentimentele interioare.


Cu Luna care intră astăzi în semnul tău, lucrurile pe care trebuie să le explorezi pot ieși la suprafață. Va fi greu să ignori problemele și vei dori să le înfrunți cu capul înainte.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Trecutul te urmărește la orice pas, Fecioară. Greșelile sunt costisitoare, dar chiar nu există niciun motiv să te superi pentru lucruri pe care nu le poți schimba.


Ești pregătit pentru un nou început, așa că șterge totul și acordă-ți timp pentru a rezolva lucrurile. Nu grăbi progresul, țintește perfecțiunea astăzi.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Prietenii sunt ceea ce ai nevoie în acest moment, Balanță.


S-ar putea să te confrunți încă cu câteva lucruri nerezolvate din trecut, așa că, pentru a găsi lumina de la capătul tunelului, ar putea fi nevoie ca un prieten bun să ți-o arate.

Cu Soarele pe cale să intre în semnul tău în câteva zile, ești gata să începi o nouă călătorie. Foarte curând, vei lăsa anumite relații sau proiecte în trecut.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cariera ta începe să devină o sursă de intimitate și de plăcere, Scorpionule.


Cu Marte în sectorul tău al secretelor, ești gata să îți explorezi curiozitățile interioare despre viață, despre necunoscut și poate chiar despre astrologie.

Dacă nu te-ai consultat niciodată cu un astrolog personal sau dacă nu ți-ai citit niciodată cărțile de tarot, această săptămână este perfectă pentru a încerca pentru prima dată.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Învățătura aduce speranță și optimism, Săgetătorule, dar poți fi predispus să te gândești prea mult și chiar să te retragi din cauza asta. Planeta care te guvernează, Jupiter, lucrează împotriva lui Mercur și a Soarelui.


Ca urmare, nu ești pregătit să îți expui cele mai profunde gânduri sau dorințe altora. S-ar putea să ai nevoie de un timp liniștit pentru a gândi lucrurile.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți place să împarți și să dăruiești celorlalți, Capricorn, dar nu fi prea grăbit sau spontan astăzi.


În timpul cuadraturii de astăzi a lui Saturn cu Uranus, o descoperire bruscă poate apărea. Astăzi, ar putea avea mai mult sens să planifici din timp ceea ce vei face, decât să trăiești pe moment.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea se simte bine în acest moment, Vărsătorule. Iar când Saturn se conectează cu Mijlocul Cerului, s-ar putea să simți că ai avut o conexiune de suflet pereche cu o persoană pe care o cunoști la locul de muncă.


Există întotdeauna un motiv pentru care avem acest tip de experiențe. S-ar putea să te intersectezi cu ea pentru a învăța o lecție sau pentru a vă ajuta reciproc să vă dezvoltați într-un mod puternic.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii organizat, Pești. Îți va plăcea să vezi lucrurile în ordinea corectă.


Soarele este opus lui Neptun, așa că, cu ego-ul tău sub control, ești gata să faci schimbări mari și să nu te lași prea mult prins în detalii astăzi.

Pot exista momente de renunțare care îți oferă multă ușurare și o șansă de a renunța la temerile care te țin pe loc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel