Horoscop, miercuri, 18 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 18 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești pregătit pentru o minivacanță sau o escapadă. Venus în Fecioară te face să te gândești la nevoile tale de sănătate mentală și de bunăstare mult mai mult decât de obicei în această săptămână. O modalitate de a îmbrățișa un stil de viață mai lipsit de griji este să vă permiteți să faceți lucruri în natură. Vizitați un parc local. Mergeți la o plimbare de seară cu prietenul dvs preferat. Luna în Săgetător încurajează să înveți tot ce poți despre fitness și nutriție, de asemenea. Luați în considerare verificarea celor mai recente cărți și documentare legate de gătit sau de bunăstare mentală.

 


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poți fi deschis la minte, Taur, iar Luna de astăzi în Săgetător te invită să îți explorezi latura mai puțin inhibată. Poate că încercarea de a încerca ceva nou îți poate deschide mintea la o altă latură a vieții. Verifică ce restaurante cu opțiuni culinare unice s-au deschis în zona ta. Poate te uiți la cea mai nouă lansare a filmului Exorcistul, Haunted Mansion sau Wolf Like Me Sezonul 2. Cu Luna în cuadratură cu Venus în Fecioară, s-ar putea să-ți placă să încerci ceva ieșit din tipare pe cont propriu și să zbori singur.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești pregătit pentru iubire, iar dorința ta de a transforma o casă într-un cămin atinge cote maxime în timpul cuadraturii de astăzi a Lunii cu Venus. Parcurgerea unor lucruri pe cont propriu te poate face să te gândești că ai prefera să nu fii singur și singur. Această zi poate fi momentul perfect pentru a începe să analizezi înapoi activitățile care te proiectează ca fiind indisponibil, dacă speri să dai un semnal că ești deschis la întâlniri. Dacă în prezent ești în cuplu, această zi este ideală pentru a schimba dinamica relației tale pentru a te îndrepta spre apropiere și vindecare.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cu toții avem momente de contradicție în viață și s-ar putea să ți se pară că este greu să îți respecți o promisiune pe care ți-ai făcut-o. În timpul Lunii în cuadratură cu Venus, sentimentele tale de bine sunt în contradicție cu alegerile tale reale. Este o zi bună pentru a vă acorda timp suficient pentru a vă planifica ce veți face și când. Gândește-te la punctele tale slabe și cum să le reduci pentru a-ți maximiza potențialul de succes.

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Întâlnirile pot fi dificile în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Venus. Când Luna se află în Săgetător, este posibil să doriți să fiți pur și simplu sincer și să spuneți când un anumit restaurant sau un concert nu intră în bugetul dvs. Venus în cuadratură cu Luna te împinge să fii sinceră cu potențialul tău partener, chiar dacă este greu. Sinceritatea te poate face și mai atractivă pentru persoana potrivită.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți place să faci parte dintr-o familie, dar uneori oamenii pot avea agende și vor să facă cum vor ei, mai ales în timpul sărbătorilor. S-ar putea ca dinamica familiei să ți se pară mai dură decât de obicei în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Venus. Așadar, în loc să încerci să controlezi oamenii, locurile și lucrurile sau să te implici prea mult în glumele care vin odată cu planificarea, ia în considerare să te retragi și să le permiți tuturor să își rezolve singuri situația. Oricum, tu vei decide ce funcționează pentru tine în cele din urmă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

A fi nostalgic nu face decât să facă istoria să pară mai mare și mai importantă decât este în realitate. Viitorul este mai strălucitor și pe asta te poți concentra cu intenție. Când Luna în Săgetător îți activează a treia casă, mintea ta poate realiza o mulțime de lucruri care erau neclare sau ascunse înainte. Acesta poate fi un moment de descoperire și de învățare profundă. S-ar putea chiar să dobândești câteva informații despre tine însuți, dar orice ai face în timpul Lunii de astăzi în cuadratură cu Venus, nu rămâne blocat în trecut.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubești natura, iar cu vremea care se transformă în sfârșit într-un adevărat sezon de toamnă, s-ar putea să ți se pară liniștitor să petreci mai mult timp afară seara. Luna în cuadratură cu Venus te poate ajuta să te detașezi de lucrurile materiale și să apreciezi libertatea naturii și simplitatea ei. Natura vă ajută să puneți lucrurile în perspectivă și să priviți viața prin prisma din care este menită să fie privită.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este bine să fii sincer cu tine însuți, iar când Luna se află în semnul tău, asta este tot ce îți dorești cu adevărat să faci. Nu poți nega ceea ce simți în legătură cu modul în care ai fost tratat la serviciu sau de către ceilalți atunci când Luna se află în cuadratură cu Venus. Pentru cei care te-au tratat bine și cu respect reciproc, Luna în cuadratură cu Venus scoate la iveală natura ta generoasă. Dar, pentru persoanele care te-au subminat sau te-au făcut să te simți mai puțin valoros, va fi greu să nu-ți lași sentimentele să se vadă. Încearcă să nu dai prea mult din umărul rece, dacă poți.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când Luna se află în sectorul dușmanilor ascunși, s-ar putea să decizi să tai legăturile cu persoanele care te dezamăgesc sau care par a fi pe o cale opusă celei pe care o urmezi. Această Lună vă ajută să vă descoperiți limitele personale. Te vei privi în oglindă și vei îmbrățișa adevărul despre relațiile tale. Va fi o zi de epurare pe rețelele sociale, pe telefonul mobil și se va simți bine.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Wste un sentiment minunat atunci când poți fi deschis și sincer cu prietenii care te iubesc și te acceptă pentru ceea ce ești. Onestitatea este totul pentru tine în timpul Lunii în sectorul prieteniilor tale. Este o zi excelentă pentru conversații intime sau pentru a juca jocuri de trivia. Dacă ai un prieten al cărui prieten trece prin ceva major, cum ar fi un divorț sau pierderea unei persoane dragi, aceasta este o zi bună pentru a-ți arăta natura ta plină de compasiune.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna îți scoate în evidență dorința de a urma o carieră și o vocație care rezonează cu inima ta. Știi că ești menit să faci ceva mare cu viața ta. Și, în timpul Lunii în Săgetător, s-ar putea să te decizi să pornești să faci asta. Această zi este minunată pentru a face teste de carieră și de personalitate pentru a vedea ce domenii te pot interesa cel mai mult. Luna în cuadratură cu Venus te poate ajuta să primești sfaturi și înțelepciune de la alții care au făcut munca pe care ți-ar plăcea să o faci.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel