Horoscop, miercuri, 16 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de miercuri, 16 august 2023, potrivit știrileprotv. 

 


 BERBEC

O să vă acordaţi şi vouă un plus de atenţie, vă duceţi la doctor, la fizioterapie, la spa, ca să vă recăpătaţi vibe-ul, s-aveţi chef de muncă.

Poate mai faceţi unele achiziţii pentru casa, dacă daţi de reduceri, sau va mai intra bani despre care nu ştiaţi.


TAUR

Dorinţele se împlinesc şi o să vă duceţi la alt serviciu, sau să vă luaţi o casă pentru că vreţi să vă căsătoriţi, ori poate faceţi rost de bani să vă luaţi o maşină.

Poate primiţi cadou o plecare într-o staţiune turistică şi o să vă priască sejurul, o să fie revigorant.


GEMENI

Poate vi se vor semna, în sfârşit, nişte acte şi o s-aveţi o libertate de mişcare, şi poate şi de exprimare, că n-aţi avut voie să vă spuneţi părerile.

Poate vă orientaţi spre nişte studii, vă înscrieţi la şcoală, vedeţi ce taxe sunt şi dacă vi le permiteţi.


RAC

E cineva care insistă să lucraţi împreună şi dacă întrunesc condiţiile la care ţineţi o să v-apucaţi de treabă, dar după ce se încheie concediul.

Se va regla relaţia şi cu anturajul şi cu partenerul de cuplu şi o să vă recăpătaţi liniştea de altădată.

 

LEU

O să vă-ntâlniţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi să mai câştigaţi nişte bani - poate fi o ofertă mai veche la care aţi avut timp să vă gândiţi.

Se poate să vă facă o surpriză plăcută fiinţa iubită şi să vă ia într-o plimbare într-o staţiune de agrement, sau măcar la o piscină.


FECIOARĂ

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile de serviciu ca să vă puteţi întâlni cu prietenii după program, vă duceţi într-un parc de agrement, la un spectacol, un concert.

Poate-i daţi de capăt unei probleme de sănătate, luaţi un tratament, ţineţi şi o dietă şi vă vindecaţi.


BALANŢA

Se rezolvă o problemă financiară şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta ca să plecaţi în vacanţă, să rezolvaţi şi celelalte lucruri importante din agendă.

E o chestiune de suflet care vă dă de furcă, insomnii şi dacă n-o să vorbiţi despre ea cu cineva de încredere n-o să vă găsiţi liniştea


SCORPION

O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să fixaţi termenii unei colaborări, că vreţi să fie totul clar, pus pe hârtie, să n-aveţi discuţii după aceea.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să corespundă modelului vostru de partener de cuplu şi să cultivaţi o relaţie care-o să meargă bine.


SĂGETĂTOR

Există o tentaţie turistică, să vă duceţi într-o excursie acolo unde aţi visat cine ştie de când poate pentru că e mai ieftină, sau anturajul face toţi banii.

Apar nişte mişcări de trupe la serviciu, poate veţi lucra în alt departament, ori poate o s-aveţi alţi şefi.


CAPRICORN

Se poate să luaţi un împrumut bancar, sau poate cereţi un salariu, două în avans că să v-ajungă în vacanţă şi pentru cheltuielile casei.

Poate va trebui să daţi dovadă de o şi mai mare înţelegere faţă de partenerul de cuplu care dă semne de oboseală.


VĂRSĂTOR

Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani cu maşina, ca să puteţi pleca la drum, în siguranţă şi o să vă cam scuture de bani la service

Apare cineva în peisajul sentimental şi poate o să vă arătaţi interesaţi dacă sunteţi fără partener de cuplu.


PEŞTI

E de lucru la serviciu, se anunţă şi bani, pot veni şi din particular c-o s-aveţi timp să mai lucraţi şi peste program şi o să staţi bine la capitolul - bani.

Le puteţi cere şefilor nişte bani în plus, un voucher de vacanţă şi dacă nu reacţionează în niciun fel poate vă orientaţi spre alt job.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel