Horoscop, miercuri, 15 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 14 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.


BERBEC

Apare cineva care vă poate face viață și mai frumoasă și să vă înțelegeți de minune - să urmeze o perioadă bună de conviețuire, dacă nu aveți pe nimeni.

Le-ați rămas datori unor oameni și nu o să vă eschivați de la un gest de omenie, ci o să vă achitați onorabil.

O să întâlniți în drumurile voastre prin oraș, pe afară, pe cineva, cu care să aveți multe în comun pentru o relație. Ceva se întâmplă pe acolo.


TAUR

Se adună bani din alte surse decât cele din salariu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade, că vin sărbătorile și e bine să nu depășiți bugetul.

O să aveți diverse activități de grup și o să vă destindeți, o să faceți tot ce depinde de voi să scăpați de stres.

E cineva de departe care vrea să vă întâlniți măcar două trei ore, pentru că sunt lucruri importante de discutat și care nu mai suportă amânare.


GEMENI

Vă pregătiți de o relansare și o să depuneți eforturi serioase să vă depășiți pe voi înșivă că ați acumulat experiență și vreți să arătați de ce sunteți în stare.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă admira și speră să aflați mai multe unul despre celălalt pentru o relație.

O să rezolvați din mers o sumedenie de lucruri și o să vă eliberați de stres. Poate plecați pe undeva, vă programați, poate în weekend.


RAC

Întrevedere cu cineva care vrea să lucrați împreună că vă asortați la treabă, aveți un țel comun și o să iasă ceva de calitate extra.

Se poate să primiți o invitație la un spectacol, poate fi o gală, e ceva care să vă fascineze, poate fi și o cină în doi.

Aveți nevoie de familie, ca de aer și o să vă întâlniți care de pe unde sunt, și stați la povești, că aveți multe de discutat.


LEU

Se poate să vă dea cineva înapoi niște bani și să vă pregătiți de o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, că vreți să rupeți monotonia.

E bine să faceți monetarul, că se pare că ați uitat și de unde mai aveți de luat niște bani și cui trebuie să-i dați înapoi.

E posibil să interacționați cu niște oameni care vor să puneți umărul la un proiect, care în mod sigur o să vă aducă beneficii și bani.


FECIOARĂ

O rezolvare cu totul neașteptată și o să puteți începe un proiect nou-nouț, dar să fim cu băgare de seama, că o să dați de oameni pretențioși.

O reușită în planul comunicării cu partenerii de afaceri, că o să aveți treburi comune și o să dați zor să iasă totul perfect.

Pot veni bani din urmă și să luați ce aveți nevoie, să vă și deplasați, dacă vreți să plecați pe undeva.


BALANȚĂ

Se pare că o să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de afaceri și nu o să o tratați cu indiferență pe această persoană pentru că simțiți o rezonanță.

O să ieșiți la socializare, mai luați în discuție problemele de afaceri și vă alegeți cu niște colaboratori.

Vi se face din nou o ofertă de job și trebuie să vă gândiți bine dacă aveți puterea interioară să faceți acest pas sau amânați toată povestea.


SCORPION

O să cheltuiți niște bani cu casa, dar vă sfătuiți înainte cu ai voștri că să vă puneți de acord, că părerile au tot fost împărțite.

Apare cineva care se va plia pe felul vostru de a fi, dar o să vă fie mai greu să faceți și voi la fel.

Sunt oameni care vor să faceți echipă cu ei, ca să aveți o preocupare comună, posibil extra profesională și musai de succes.


SĂGETĂTOR

E cineva care așteaptă un răspuns de la voi și o să vă decideți dacă veți lucra împreună sau vă e bine la actualul serviciu și nu plecați nicăieri.

Se poate să vă descoperiți un hobby și să petreceți un timp liber de calitate, poate și în compania prietenilor.

Vi se fac promisiuni de bani, asta dacă o să acceptați o colaborare sau poate chiar o să vă schimbați serviciul, dacă va fi cazul.


CAPRICORN

Se poate să aveți succes la școală, la examene, la interviuri, sunteți mai comunicativi în perioada asta și o să vă faceți ușor înțeleși, apreciați.

Se poate să primiți o invitație la un spectacol sau e o zi de naștere, care o să vă inspire o stare de bună dispoziție.

Se anunță o perioadă favorabilă studiului. O să aveți succes și la școală și la examene și la interviuri. La vorbitul în public veți atinge un nivel superior.


VĂRSĂTOR

Vouă vi se răsplătesc, în sfârșit, eforturile, poate vă contactează cineva pentru un job mai bine plătit și o să puneți în balanță, să vedeți dacă merită.

Se poate să luați bani din colaborări și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar.

O să cheltuiți niște bani, că apar situații neprevăzute, dar plăcute, și lumea din jur, ai voștri o să vă fie recunoscători cu toții.


PEȘTI

Se rezolvă tot felul de chestiuni care v-au dat de furcă și o să faceți progrese pe mai multe planuri, luați și bani și poate vă orientați și spre alte activități.


Se poate să vă bucurați de o revedere care o să vă stârnească amintiri frumoase și poate veți lua o decizie legată de viața de cuplu.

Vor fi niște sume cumulate care o să ajungă în contul vostru, că au avut în sfârșit efect demersurile în sensul ăsta, ca să-i recuperați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel