Horoscop, miercuri, 15 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com foto
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com foto

Horoscop zilnic - 15 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ești hotărât și capabil, Berbec. Nu numai că ai puterea de a duce o treabă până la capăt, dar ești mai precaut decât de obicei, iar asta este ceea ce ai nevoie. 

Te-ai simțit presat de timp atunci când ai început un proiect, dar acum, că ai parte de sprijinul lui Saturn, poți înlătura barierele care îți blochează viziunea și vezi clar ca lumina zilei.  

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești practic, Taurule, până în măduva oaselor, așa că atunci când auzi oamenii spun "ai credință", s-ar putea să apară un dram de cinism care te întreabă "credință în ce"?
Dar, în ciuda încăpățânării tale, vei avea credință și speranță în ceea ce va fi, pentru că nu renunți. 
S-ar putea să nu vezi astăzi lumina de la capătul tunelului, dar știi că este acolo și că ești aici pentru ea.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Trebuie să aștepți în acest moment și, chiar dacă nerăbdarea ta atinge cote maxime, Gemeni, în adâncul sufletului tău, știi că așa trebuie să fie. Da, doare, dar tu devii mai puternic, nu-i așa? 

Lecțiile pe care le înveți în aceste momente nu pot fi predate într-o carte sau într-un curs, ci trebuie să le înveți pe pielea ta.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nu spune tuturor visele tale. În schimb, păstrează anumite lucruri pentru tine. Apoi, atunci când îți păstrezi viziunea în interiorul inimii, îi oferi un loc unde să crească și să prindă rădăcini în spiritul tău. 

Se poate simți bine să spui lumii ceea ce speri pentru încurajări, dar adevărul este că acest lucru nu te va duce acolo unde vrei să ajungi. 

Trebuie să muncești din greu, iar asta înseamnă și să muncești inteligent. Păstrează-ți puterea pentru tine. 

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Lumea poate fi atât de zgomotoasă uneori, cu toată agitația ei, Ai ținut ritmul, dar chiar și tu, Leu, poți obosi uneori. 

Deși poate că nu îți permiți luxul de a trage un pui de somn în mijlocul zilei, poți găsi un loc liniștit în spiritul tău de care să te agăți pentru a avea liniște. Țintește spre seninătate în inima ta.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Totul pare să se așeze la locul lui atunci când îți trăiești viața cu intenție. Chiar și prioritățile, scopurile și visele tale - oamenii pe care alegi să îi ai în preajmă - sunt toate îndeplinite cu un scop. 

Astăzi, te afli în starea de spirit potrivită pentru a face lucrurile dintr-un loc de integritate și inteligență. Mai mult decât atât, faci ca lucrurile să se întâmple cu atâta frumusețe și grație, Fecioară, încât toată lumea te va observa.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este în regulă să ai reacții puternice la informații noi. Cu toate acestea, sunt multe de procesat atunci când ești prins cu garda jos, iar a fi capabil să stai liniștit și să meditezi la ceea ce tocmai ai descoperit este vital pentru tine. 

Este bine să vă acordați timpul și libertatea de a percepe ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. În acest moment, nu trebuie să aveți toate răspunsurile sau să acționați. Pur și simplu, doar fiți. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este esențial să îi asculți pe ceilalți uneori. Un sfat bun este întotdeauna binevenit din partea resursei potrivite și direct din inimă. 

Atunci când simți că nu ești sigur de ceea ce faci în viața ta, apelează la cineva în care ai încredere. Un prieten poate ști ce să vă spună la momentul potrivit. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


S-ar putea să îți fie greu să nu spui ce gândești, dar astăzi este vital să păstrezi pentru tine gândurile și sentimentele.

Vei fi plin de informații, dar prea multe, prea curând, nu ajută pe nimeni. Chiar dacă îți dorești cu adevărat să te exprimi pur și simplu, ai răbdare. Va veni și momentul potrivit. 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei înțelege în sfârșit bine ce înseamnă cuvântul "siguranță" și vei ști fără îndoială că aceasta vine din interior. 

Ai experimentat un pic de trecut în acest an și ți-a fost greu să simți că ceva este sigur sau solid în viața ta. 

Dar, astăzi, vei ajunge în sfârșit într-un loc în care, în interior, ai pace, seninătate și încredere. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai încredere în tine, Vărsătorule. A trebuit să te maturizezi repede în această viață și încă mai sunt părți din tine care recuperează din tot ceea ce ai învățat într-un timp atât de scurt. 

Pui multă presiune asupra ta pentru a performa, dar nu este nevoie de ea acum. Totul se va aranja la locul lui. Vei vedea. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Trecutul trebuie lăsat în urmă, așa că de ce îi permiți să aibă o prezență atât de semnificativă în viitorul tău? 

Nu ai nevoie să tragi după tine ceea ce a fost. Poți să uiți ziua de ieri și să anticipezi tot ceea ce îți va aduce viața cu fruntea sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel