Horoscop, miercuri, 13 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 13 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Eliberează-te de așteptări, Berbec. Nu totul se va întâmpla așa cum ai plănuit. În schimb, lasă-te dus de val și vezi cum planurile se schimbă deschizând ușa către o nouă evoluție

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să renunți la toate scuzele, Taur. Aveți nevoie de o aventură. S-ar putea să ți se prezinte o oportunitate de neuitat și este una pe care nu vei dori să o ratezi.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Recunoaște că ascunzi ceva. Să te destăinui și să-ți dezvălui adevărul va fi cea mai bună decizie pe care o poți lua. Vei reuși să ștergi greșeala și să mergi mai departe fără să te simți vinovat.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă nu vrei ceva, renunță la acel lucru. Nu toate angajamentele necesită loialitatea ta. Vine un moment în care trebuie să fii sincer cu tine însuți.


Leu (23 iulie - 22 august)

Detaliile nu contează întotdeauna. Pentru astăzi, s-ar putea să trebuiască să faceți economii. Unele dintre problemele pe care le rezolvați nu vor necesita tot ce aveți de oferit. Așa că economisiți-vă energia.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Doar pentru că ai început ceva nu înseamnă că trebuie să îl termini. Gândește-te la scopul final. Obiectivele tale s-au schimbat, la fel și prioritățile tale ar trebui să se schimbe,


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să faci alegeri fără să ai nevoie de aprobarea celorlalți. Nevoia ta de a fi plăcută te poate răni în acest moment. Așa că, în schimb, lasă-ți mintea să-ți domine inima.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Conversația pe care o credeai atât de importantă s-ar putea să nu fie deloc necesară. Îți primești răspunsurile într-un alt mod. Universul îți confirmă ceea ce știai deja.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii devin o problemă. S-ar putea să trebuiască să începeți să vă gândiți la imaginea de ansamblu. Acest lucru ar putea însemna să te retragi dintr-o aventură pe care o credeai promițătoare, dar care nu mai este interesantă pentru tine.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te schimbi. Cu timpul, perspectiva ta începe să se ajusteze. Lucrurile de care credeai că nu te vei putea lipsi niciodată nu mai sunt necesare. Ceea ce contează cel mai mult devine foarte clar.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Dușmanii tăi se dezvăluie în fața ta. Persoana în care nu erai sigur că poți avea încredere îți dă de înțeles că nu poți. 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Un vechi prieten ar putea aduce vești despre mutarea lor. Nu lăsați teama de a pierde legătura să le umbrească visele. În schimb, gândiți-vă la noi modalități de a rămâne în contact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel