Horoscop, miercuri, 12 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 12 octombrie 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă există un lucru care nu-ți place mai mult decât orice altceva este minciuna.

Așadar, atunci când planeta ta guvernatoare Marte formează un pătrat perfect cu Neptun în Pești, te enervezi imediat ce observi că ceva nu e în regulă.

Ești pe urmele a ceva și este important și trebuie să ai încredere în instinctele tale. Marte va vorbi cu Neptun toată luna. Dacă simți că ceva nu este în regulă, investighează.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul tău, Taur. Anul acesta a fost unul al descoperirii de sine și al reinventării.


Ești  gata să faci o schimbare importantă. În ultimii doi ani, Luna a intrat în contact cu Uranus în semnul tău zodiacal.

Ziua de astăzi aduce cu ea câteva momente ce pot fi inconfortabile pentru tine. S-ar putea să nu-ți placă schimbarea, dar astăzi, dorința de a te elibera de așteptările nepotrivite te face să vezi oportunitățile într-o lumină cu totul nouă.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești un gânditor profund, Gemeni.

S-ar putea să navighezi pe internet în căutarea unui costum sau doar pentru a afla un răspuns la o întrebare pe care vrei să o afli, dar tot ce vei realiza este că ai pierdut timpul degeaba. Astăzi, fii atenți la timp și la cât de repede poate zbura ziua.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

În calitate de empatic, percepi sentimentele și nevoile emoționale ale celorlalți. Luna de astăzi în cuadratură cu Saturn te face să simți când un prieten are nevoie de o îmbrățișare, chiar dacă este peste kilometri.

Este posibil să recepționezi mesaje telepatice atunci când un nume sau o față îți trece prin minte și câteva ore mai târziu apare un telefon sau un mesaj. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Când vine vorba de stabilirea unor obiective realizabile și ușor de gestionat, este ziua ta.


Ai claritate în minte și ești concentrat pe jocul final într-un mod care s-ar putea să se fi simțit pierdut pentru o scurtă perioadă de timp.

Având în vedere că noul an este chiar după colț, este posibil să vrei să profiți de această schimbare de perspectivă.

Programează-ți câteva ore în care să te gândești bine la lucruri și să scrii un plan de acțiune care să ți se pară potrivit pentru viață.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Din când în când, ai parte de una dintre acele zile uimitoare în care treci peste toată birocrația și vezi lumea așa cum este ea.


Este ca și cum universul ar fi deschis porțile raiului și poți intra pur și simplu înăuntru și ți se oferă pe tavă tot ceea ce ceri.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Iubirea, banii și toate lucrurile pe care ți le dorești și de care ai nevoie par atât de aproape și totuși atât de departe în acest moment. 


Cu Mercur acum în semnul tău la un grad critic, ești gata să începi să negociezi anumiți termeni și chiar să ai conversații deschise despre ceea ce simți.

Însă, dacă ești indecis, este posibil să dorești să-ți notezi gândurile și punctele principale, astfel încât să-ți păstrezi calmul și să rămâi concentrat pe ceea ce este obiectivul tău la sfârșitul zilei.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Schimbarea pe care o sperai începe în interiorul tău. Există o scânteie de lumină la capătul unui tunel în care vezi lumea așa cum știi că ar putea fi. Nu mai ești interesat ca lucrurile din afara vieții tale să te definească.


Este posibil ca o parte din tine să facă presiuni pentru mai multă libertate și control. Astăzi, se pot întâmpla lucruri care să te ajute să vezi lumea într-o nouă lumină. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te simți destul de confortabil și încrezător în tine astăzi, Săgetătorule. Există atât de multe motive pentru care trebuie să fii optimist și asta se vede.


Cu Jupiter în semicadru cu Luna astăzi, rămâi mai ocupat decât o albină, dar productivitatea te ajută să îți păstrezi și partea mentală și să te simți pozitiv în legătură cu alegerile și schimbările pe care le faci în viața ta.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu-ți place când viața te zguduie, dar un mic semnal de alarmă poate fi un lucru bun, chiar dacă îți dă peste cap ziua și te împiedică să faci lucrurile să curgă fără probleme.


Astăzi, planeta care te guvernează, Saturn, vorbește cu Uranus, iar această dinamică a puterii te poate face să realizezi că viața are un mod inevitabil de a aduce schimbări, fie că tu crezi sau nu că ești pregătit pentru ele.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești unic, Vărsătorule, iar atunci când Uranus se află astăzi în dezacord cu Soarele, o parte din tine aruncă prudența în vânt. 


A fi tu însuți poate fi eliberator și poți decide că nu există niciun motiv convingător pentru a-ți retrage personalitatea ta unică.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Visele încep să devină realitate pentru tine mai mult ca niciodată.


Vezi lucrurile într-un mod în care nu le vedeai înainte și ești gata să îți împlinești speranțele.  

Ceea ce se schimbă nu sunt circumstanțele tale, Pești. Ești tu și mentalitatea ta cu privire la ceea ce îți dorești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel