Horoscop, miercuri, 1 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești pregătit pentru un pic de confort, Berbec. Vrei să te bucuri de toată distracția pe care ți-o promite acest sezon. Astăzi, ia-ți un latte cu aromă de dovleac sau savurează un pumn de bomboane de porumb. Odată cu intrarea Lunii în Rac, îndreaptă-ți inima spre lucrurile din viață care îți sunt familiare. Faceți o plimbare pe calea amintirilor și permiteți-i minții dvs. să reflecteze asupra lucrurilor care vă fac să vă simțiți bine și fericit.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O vorbă bună este ceea ce doriți să auziți pe măsură ce Luna cu spirit blând intră în dulcele semn al Racului. Ziua de astăzi este perfectă pentru a vorbi despre lucrurile care îți aduc un zâmbet în suflet. Nu toate conversațiile trebuie să fie intense. Sunt zile în care vrei doar să privești partea mai luminoasă a vieții. Astăzi, lasă-ți mintea să se concentreze asupra lucrurilor bune. Lucrurile negative din viață pot aștepta până mâine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este vremea puloverelor, Gemeni, iar tu simți schimbarea frunzelor ca pe un îndemn la îmbrățișări, la o companie plăcută și la amintiri despre trecut. Luna va intra în semnul sentimental al Racului. Așa că bucură-te să scoți fotografii vechi de pe telefon, tabletă sau e-mail și râzi de câte am avut de rezolvat ca echipă în timp ce ne pregătim pentru viitor.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

În fiecare lună, Luna intră în semnul tău și, în calitate de guvernator al Lunii, primești un dublu impuls energetic. Ziua de astăzi este perfectă pentru a vă trece prin dulapurile cu haine pentru a dona articole ușor folosite.

Oferă-ți un mini-tratament facial spa acasă sau relaxează-te cu o baie în cadă pentru a te gândi. Luna reprezintă tot ceea ce este feminin și intuitiv. Dacă ai timp, notează-ți gândurile în jurnal și gândește-te la ce obiective viitoare ai vrea să îți stabilești pentru noul an care urmează.

 


Leu (23 iulie - 22 august)


Ascultă-ți intuiția, Leu. Luna intră în Rac, sectorul tău al dușmanilor ascunși. S-ar putea să știi deja cine sau ce sunt aceștia. Luna va petrece două zile și jumătate în Rac, ceea ce vă oferă suficient timp pentru a evalua cine vă este cu adevărat prieten și cine nu.


În ciuda sentimentului că cineva ar putea să nu fie "pentru tine", este bine să rămâi încrezător și să faci tot ce poți în toate situațiile. Tu ești propriul tău avocat, Leu. Nu permite nimănui altcuiva să îți stingă strălucirea.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Inima ta va fi prinsă în sentimente, Fecioară, pe măsură ce Luna se mută în semnul Racului. Există un sentiment de pace și liniște. Aveți prieteni care vă susțin și vă doresc să reușiți.


Astăzi, planificați să discutați cu un prieten bun cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme. Programează o întâlnire la cafea cu un partener de afaceri pentru a vă pune la curent cu munca și cu alte lucruri. Fă-ți timp să ieși și să explorezi.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Știi ce vrei să realizezi la serviciu și îți dorești cu tărie să începi să faci o impresie bună în această săptămână. S-ar putea să descoperi că superputerea ta este de fapt ceea ce este greu de măsurat. Nu va fi ceva care să se regăsească nici în fișa postului tău.


Intuiția ta crește atunci când Luna se află în Rac. Această latură psihică a personalității tale este cea care te ajută să simți momentul oportunității și modul în care se poate întâmpla pentru tine. Poți simți când ceilalți au nevoie de spațiu sau de apropiere. Este o zi atât de bună pentru tine în general.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Este o zi minunată pentru a concepe o idee nouă și pentru a începe să o pui în aplicare împreună cu alte persoane curioase să afle cum funcționează lucrurile. Astăzi, Luna intră în sfera inovației.


Cu această energie lunară în a noua ta casă în următoarele zile, pot apărea planuri de călătorie. Ați putea decide să ascultați un mesaj religios pentru inspirație. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri care sunt pentru binele tău suprem.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Ești o persoană generoasă, iar atunci când te decizi să ajuți pe cineva la nevoie, dăruiești direct din inimă, fără regrete sau ezitări. În timpul intrării Lunii în Rac, ești o "inimă sângerândă" față de pericolele lumii. Rămâi sensibil, dar ai grijă și de sistemul tău nervos. Cunoaște-ți limitele atunci când privești lucrurile. Este bine să ții pasul cu lumea în general, dar este de asemenea bine să îți cunoști limitele.

 

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Dragostea este în aer, Capricorn. Luna de astăzi intră în Rac și activează ceea ce simți pentru o anumită persoană. S-ar putea să nu fiți gata să vă anunțați dragostea nemărginită lumii, dar ați putea decide că este în regulă să vă arătați PDA și atenție atunci când aceștia sunt în preajmă.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este una dintre acele săptămâni în care trebuie să faci lucruri și totuși sunt greu de dus la bun sfârșit. Ești un tip de personalitate unic, iar Luna de astăzi în Rac s-ar putea să te facă să faci o curățenie frenetică fără niciun motiv. S-ar putea să te întrebi de ce ești gata să faci curățenie - aproape până la punctul de a te cuibări - un sentiment de ordine este necesar acum.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești un romantic în suflet, așa că atunci când Luna intră în Rac, sectorul tău romantic, este o perioadă distractivă pentru tine. Este timpul să te bucuri de o plimbare frumoasă în natură sau să iei o cafea cu un prieten. Aceasta este o zi minunată pentru tine pe mai multe planuri - așa că asigură-te că faci ceva care îți încălzește inima în toate modurile potrivite.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel