Horoscop, miercuri, 1 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com

Horoscop zilnic. 1 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să renunți la rolul de persoană dură și să lași pe altcineva să te ajute atunci când ai nevoie de sprijin. 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de resurse și secrete împărtășite, iar deschiderea în fața unui prieten și de a te destăinui despre problemele tale poate fi vindecătoare pentru tine. 

Renunță la mândrie, Berbec, deoarece a împărtăși din inimă este exact ceea ce ai nevoie acum.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Nu permiteți ca naivitatea să devină piatra de poticnire. Este important pentru tine să te maturizezi și să vezi lucrurile așa cum sunt. 

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de parteneriate, și vei înceta să mai încerci să faci totul de unul singur.

Îți dai seama când lucrurile nu sunt în regulă, iar acesta este momentul în care trebuie să vorbești despre sentimentele tale. Nu presupuneți că oamenii știu deja ce vreți. Clarificați, clarificați, clarificați, clarificați.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Te simți mult prea confortabil pentru binele tău în acest moment, Gemeni. 

Crezi că știi ce vrei, dar atunci când ai ocazia să te angajezi într-o idee, de multe ori pleci pentru a-i lăsa pe alții să facă munca grea. Ai lucruri mai importante de încercat, dar acest lucru nu funcționează pentru tine.

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al rutinei, așa că fii atent.  

Va trebui să te apleci și să asculți. Fă ceea ce îți oferă un sentiment de plenitudine.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Aveți nevoie de liniște și de un loc unde să vă odihniți mintea. Un sanctuar ar fi atât de bun pentru tine și îl vei găsi.

Acest lucru este perfect pentru viața ta. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de creativitate, iar un loc în care să faci să se întâmple ceva frumos este un element prioritar. 

Privește departe de structură și restricții. Concentrează-te pe viața ta interioară pentru a vizualiza ce ar funcționa cu spațiul pe care îl ai.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Stabilește-ți o intenție cu privire la tipul de mediu pe care vrei să îl ai atunci când intri pe ușa casei tale. Acasă ar trebui să fie un loc în care să te simți „ca acasă”.

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de acasă, este momentul să faci o curățare energetică. Ai tendința de a petrece mai mult din timpul și atenția ta în casa ta pentru a o face primitoare, relaxantă și care să te reprezinte, așa că dacă nu se întâmplă acest lucru. Întrebați-vă de ce? Ce trebuie să se schimbe?

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Modul în care ai nevoie să ți se vorbească și modul în care vrei ca ceilalți să se conecteze cu tine este pe cale să se schimbe în bine.

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de comunicare, și sunt atâtea provocări și neconcordanțe cu care trebuie să te confrunți. 

S-ar putea să simți că lumea se năpustește asupra ta, dar înțelepciunea este alături de tine. Atunci când trebuie să confrunți o persoană, cuvintele potrivite vor ieși așa cum ai sperat.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al banilor, iar acest subiect va fi dificil pentru tine în această săptămână. 

Ai împrumutat ceva cuiva și nu ți-a rambursat. Acest lucru va fi punctul nevralgic în prietenia voastră. 

De fapt, s-ar putea să stabilești că, pe viitor, nu te vei mai lăsa în voia sorții să nu ai acces la ceea ce îți dorești și la ceea ce îți aparține, iar dacă un prieten trebuie să dispară din viața ta, merită.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de identitate, iar aceasta poate fi o perioadă atât de încercată și provocatoare, mai ales dacă nu ți-ai făcut timp să te cunoști sau să înțelegi de unde vii. Cere o pauză și ia-ți timp să te oprești și să te bucuri de viață. Întoarceți-vă la lucrurile de bază.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de dușmani ascunși.

Iertați, dar nu uitați niciodată. Știi că există oameni cu inima întunecată în univers, iar acest lucru nu este ceea ce te deranjează cel mai mult. Ești preocupat și de karma întârziată.

Nu-ți place că există un efect de mare anvergură pentru a urî atunci când vine vorba de karma.  Dar, uneori, lucrurile sunt conectate într-un mod pe care nu-l înțelegi. Ai încredere că nimic nu e întâmplător.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de prieteni, iar cel mai bun mod de a ieși cu cineva este față în față, astfel încât să puteți discuta și să aveți conversații profunde.

Este ceva atât de frumos în a fi în preajma unei companii bune și de calitate, iar asta este ceea ce ai nevoie cel mai mult în această săptămână.

Sunt atât de mulți oameni cu care ți-ar plăcea să îți petreci timpul, așa că programează o întâlnire.

 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de carieră, iar dacă ești pregătit pentru o schimbare, nu mai ezita. 

Lucrurile încep să se deschidă pentru tine, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit sau pentru a trece la munca la distanță în cadrul companiei tale. 

Este o săptămână bună pentru a-ți deschide antenele la locul de muncă și pentru a te interesa și despre cum poți participa la întâlnirile la care ar avea sens să participi.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de credință, și s-ar putea să te trezești spulberat în ceea ce credeai despre o persoană sau despre ceva ce sperai să fie adevărat. 

Aceasta poate fi o lecție spirituală revelatoare pe care îți va lua timp să o desfășori și să o înțelegi. Dar bucuria de a observa oameni care iubesc ceea ce fac a fost neprețuită.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel