Horoscop. Mercur intră în Săgetător. Află ce promite tuturor zodiilor

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Previziuni Mercur în Săgetător. Află ce lecții îți va aduce acest tranzit până pe 1 decembrie. 

Pe 10 noiembrie, Mercur își va începe tranzitul în semnul Săgetătorului, care va dura până pe 1 decembrie. Dar atenție! Pe 23 decembrie, Mercur va retrograda în acest semn. Cu alte cuvinte, vă invităm să fiți foarte atenți la deciziile pe care le veți lua în luna noiembrie. Vă reamintim că Mercur va face careu cu Saturn și Neptun din Pești, deci ne vom confrunta cu destule tensiuni pe plan mental. 

Mercur este planeta comunicării, a gândirii și a schimbului de informații. În semnul Săgetătorului, care este guvernat de Jupiter, planeta expansiunii și a înțelepciunii, Mercur își îndreaptă atenția spre explorarea filozofică, căutarea sensului și largirea orizonturilor intelectuale. Acest tranzit este adesea asociat cu o dorință de aventură mentală, un timp când mintea noastră devine mai deschisă la idei noi, concepte abstracte și filozofii diferite.

Berbec/Ascendent în Berbec

Tranzitul lui Mercur se va petrece în casa a 9-a. Inițial, te vei implica în mai multe discuții. Dorința de a face dreptate te va mâna peste tot, însă la un moment dat va trebui să înveți să îți alegi într-un mod mai inteligent luptele. Adevărul tău nu este general valabil și îți vei da seama de acest lucru. Din 24 noiembrie, lui Mercur i se va alătura și Marte, guvernatorul tău. Va începe o perioadă uimitoare pentru a acumula noi cunoștințe, pentru expansiunea minții. Dar și una în care să ai un discurs mai agresiv. Astrele îți recomandă să nu te grăbești atunci când planifici o călătorie. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel