Horoscop. Mercur în Leu: 27 iulie - 9 august 2021. Trei zodii sunt lovite de săgeata lui Cupidon

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema

Dragostea plutește în aer, iar trei semne zodiacale vor afla cine le iubește sau vor găsi curajul să își declare sentimentele. Mercur în Leu aduce vești bune pentru Leu, Capricorn și Gemeni.

Mercur în Leu: 27 iulie- 9 august 2021

 

Începând cu 27 iulie, când Mercur se mută în zodia Leu, zodiile vor avea parte de momente pline de pasiune. Se anunță o perioadă extrem de interesantă. 

 

Leul ne aduce forța și curajul de a face lucruri pe care alții nu le-ar putea face. Puterea sa este fierbinte, vie - pregătită. Pe măsură ce Mercur, planeta comunicării, a vitezei și a eficienței intră în Leu, am putea descoperi că, dintr-o dată, o mare parte din ceea ce avem în minte devine rafinat și mai ușor de exprimat.

În acest moment, ne simțim neînfricați; capabili să spunem orice ne trece prin cap... mai ales când este vorba de a ne dezvălui sentimentele.

Și, în timp ce unii dintre noi își vor face curaj să își declare dragostea, alții vor fi cei care vor fi puși în situația de a afla că sunt iubiți.


Aceasta ar putea fi o perioadă foarte bună, foarte vindecătoare pentru mulți dintre noi. Trei semne, în special, se pot afla într-o astfel de situație.


Semnele zodiacale care descoperă cine le iubește în timpul Mercur în Leu, din 27 iulie până în 9 august 2021:


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei găsi acest tranzit foarte benefic deoarece va debloca în sfârșit ceva în viața ta amoroasă - un adevăr care trebuia auzit: ești iubit.


Ai petrecut atât de mult timp cultivând această neîncredere în tine și a fost foarte greu pentru oameni să te iubească, mai ales pentru că ai pus atâtea piedici.

E momentul să lași garda jos, iar Mercur în Leu te-a făcut vulnerabil. Acest lucru înseamnă că ești pregătit să auzi ceea ce urmează să îți spună o anume persoană.

Cineva te iubește - și da, este real - nu este o glumă sau o farsă. Ești iubit cu adevărat și dacă vrei să trăiești experiența completă, atunci lasă lucrurile să se întâmple.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Viața ți se pare destul de frumoasă în aceste zile. Ești în sezonul zodiei tale și te simți puternic și capabil. De asemenea, te simți și oarecum centrat și echilibrat; pasiunile tale sunt sub control și chiar dacă te știi puțin volubil și impulsiv uneori, tot ceea ce trăiești în aceste zile se simte bine, solid.

Începând cu 27 iulie, această senzație bună se va traduce prin încredere - nu aroganță, ci o încredere reală și sinceră, iar odată cu această putere nou descoperită, vine și un nou curaj - cel care îți va permite să îi spui cuiva cât de mult îl iubești.

În trecut, v-ați abținut, gândindu-vă că nu vreți să ajungeți să spuneți cuiva că îl iubiți doar pentru a primi în schimb un răspuns sec: "Știu."

Mercur în Leu îți oferă curajul de a te exprima, fără teama că vei primi un răspuns greșit.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ce legătură are dragostea cu asta? Ai fost destul de zgârcit atât cu dragostea, cât și cu modul în care o exprimi.

Desigur, ești capabil să ai o relație reușită, dar nu ești cel care să se grăbească atunci când vine vorba de vorbe dulci și declarații de dragoste.

Iată că Mercur în Leu vine să-ți ofere o viziune despre cum e să trăiește și altfel... acest tranzit este pe cale să-ți dizolve inhibițiile și să te ajute să te eliberezi de modul tău necomunicativ.


Nici nu-ți poți imagina cât de fericit ești pe cale să faci pe cineva, Capricorn - ei au așteptat asta și, deși ție nu ți se pare atât de uimitor, pentru ei este.

Ceea ce vei învăța din această experiență este cât de important este pentru tine să îți exprimi această iubire. Lăsați iubirea să între în viața voastră. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel