Horoscop. Mercur în Fecioară. Lecții pentru fiecare zodie/ascendent până la 5 octombrie

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Azi, la 28 iulie, Mercur intră în semnul Fecioarei. Află previziunile și recomandările pentru fiecare zodie și ascendent!

Mercur a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 5 octombrie.

De obicei, planeta comunicării petrece aproximativ o lună într-un semn, însă de data aceasta va și retrograda. Între 23 august și 15 septembrie. Vă atrag atenția încă o dată că efectele retrogradării se simt încă de când Mercur intră în semnul contaminat. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa muncii, unde se va și întâlni cu Marte până pe 27 august. Pot apărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Gestionarea stresului va fi destul de problematică. Este o perioadă critică și pentru sănătate. Unii dintre nativi vor fi nevoiți să își schimbe stilul de viață.  Nu îți pune singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur se plimbă în casa a 5-a, alături de Marte, până pe 27 august. Și să nu uităm că Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă. Discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Stați departe de scheme dubioase financiare. Sau de promisiuni/declarații amoroase pasionale. O să vă prindă bine să fiți mai calculați acolo, vă filtrați altfel informația, nu vă mai aruncați la prima ofertă pe care ați primit-o. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 28 iul 2023, 18:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience