Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Descoperă ce aduce luna martie zodiei tale. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete!

În martie, se va face transferul de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor. După februarie, în care am avut un stellium în Vărsător, un arhetip al socializării, vine martie cu tranzitele lui Mercur, Venus și Marte în Pești, un arhetip al emoțiilor puternice și al retragerii. Echinocțiul de primăvară, care va avea loc pe 20 martie, va aduce un plus de energie. Eclipsa de Luna/Luna Plină din Balanță de pe 25 martie va pune accentul pe relațiile noastre, dar și pe capacitatea noastră de a negocia, de a face compromisuri, dar și de tendința de a evita ce nu ne convine. În ultima săptămână a lunii, Marte își va începe tranzitul în Pești și ne va obliga să fim mai atenți și la ceea ce simțim.

Iată previziunile pentru luna martie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ai grijă de sănătate și de tot ce înseamnă aceasta pentru tine. Pe 10 martie, va fi și o Lună Nouă în casa a 12-a, lângă Saturn. Așadar, tot ceea ce înseamnă grijă, vindecare și acceptare trebuie luat în serios. Încearcă să scapi de resemnare, deoarece nu este bună. Pe 25 martie, va avea loc o Lună Plină în Balanță. Ai putea lua decizii pe plan partenerial. De exemplu, ai putea să termini o relație care nu-ți este benefică sau să schimbi atmosfera.

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să ai puțin mai multă grijă la relațiile cu prietenii. Unele dintre aceste relații s-ar putea să nu-ți mai fie de folos. Ține minte că oamenii se maturizează, cresc, iar unele legături nu-și mai au rostul. La sfârșitul lunii, ar putea apărea niște decizii pe plan profesional destul de puternice.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel