Horoscop MARTIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna martie!

În martie, numai dacă nu vrei, nu vei avea parte de realizări! Urmează câteva tranzite istorice și unele aspecte îndelung așteptate! Saturn intră în Pești, Pluto în Vărsător și Marte în Rac. În primul rând, vom învăța să facem diferența clară între ce este în capul nostru versus ce este real și concret. După care, vom căuta metodele nonconformiste pentru a ne pune în aplicare planurile. Tehnologia poate ajuta enorm! Și vom căuta să punem baze, să creăm fundații, să prindem rădăcini. Speranța nu își are locul în martie, însă încrederea da. Pentru că ar însemna să depindă doar de noi următorul pas și nu de o așteptare inutilă, creată de cele mai multe ori de unele traume neprocesate. Abandonați luptele inutile! Învățați să le alegeți pe acelea bune pentru voi!

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Saturn în Casa familiei, nu o să te mai simți prea bine cu tine însuți. De pe 7 martie, această planetă vrea să îți arate că nu funcționezi pe baze solide. Va fi o lună bună să te muți, să vinzi sau să închiriezi o locuință. Vei găsi modalități să te descurci. Personal și profesional, o să îți meargă destul de bine spre finalul următoarei luni. Relația de cuplu se poate îmbunătăți. 

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Guvernatorul tău, Saturn, intră în Pești la început de martie. Urmează o lună importantă. Poți să fii mai serios sau mai adolescentin. Ești încurajat să faci schimbări în locuință, fiindcă apar aspecte bune. S-ar putea să vină modificări și în zona familiei, a rudelor sau a prietenilor. Pluto va ieși din semnul tău și îți oferă o gură de aer proaspăt. Trebuie să te implici mai mult în relații. 

Citește întreaga știre pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel