Horoscop MARTIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în luna MARTIE 2023.

Luna martie este foarte promițătoare din punct de vedere astrologic! În primul rând, pentru că are unele evenimente istorice, dar și pentru că începem să scăpăm de letargia din ultima vreme! Saturn intră în Pești, iar Pluto în Vărsător. Pe moment, aceste tranzite se vor resimți inițial la nivel mondial, dar cu timpul își vor face simțită prezența și în viața noastră de zi cu zi. Vom începe să facem distincție clară între realitate și imaginație. Cu toții am dori să evadăm, dar Saturn nu ne va lăsa. Iar Pluto vine să ne arate că filmele SF de acum câteva decenii încep să devină reale. Marte scapă de semnul retrogradării, al Gemenilor și se duce în Rac, de unde ne va obliga să construim. Nu uitați că Jupiter se află în continuare în Berbec! Adică avem șanse de a începe noi proiecte, profesional sau personal.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Fii cu ochii în patru în martie! Începe cu atenția mărită la sănătate și pune mai mult preț pe calitate, nu pe cantitate. În orice domeniu al vieții. Pot exista unele pierderi legate de anturaj sau de profesie. Dar aceste neajunsuri te pot duce într-o direcție diferită. De fapt, Saturn vrea să faci curățenie în viața ta. Din martie, ai ocazia să renaști și să construiești o bază. O nouă familie, un proiect. Ai multe aspecte importante în următoarea lună, mai ales că de pe 20 martie, începe zodia ta. 

 

Citește continuarea aici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel