Horoscop MARTIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Daniel Seßler
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Daniel Seßler

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna martie, pentru fiecare zodie / ascendent:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

 

Horoscop martie 2022 Berbec / cei cu ascendent în Berbec


Cu Venus şi cu Marte în casa a 11-a, se schimbă puţin planurile. De fapt, schimbarea se schimbă la voi în luna martie. 

În februarie, dacă mai ţineţi minte, cu Venus şi cu Marte în casa a 10-a, în Capricorn, totul a stagnat şi relaţia cu autorităţile a fost dificilă. 

Aduceţi-vă aminte că la horoscopul anului 2022, la începutul anului, v-am spus că trebuie să faceţi un pas înapoi. Şi asta a vrut să vă arate februarie, că nu e nimic grav să nu le ştiţi voi pe toate. E bine că sunt oameni care să vă înveţe şi să staţi un pas în spate, să îi ascultaţi. 

Acum, în martie, aveţi curaj să puneţi ideile voastre şi ale lor în aplicare. Veţi găsi oameni, veţi participa la evenimente, la şedinţe, vi se povestesc tot felul de exemple. În martie e nevoie de schimb de experienţă.

Horoscop martie 2022 Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Martie este explozivă pentru voi!

Venus, guvernatorul vostru, intră în casa a 10-a. La fel şi Marte, care ţine de relaţii, parteneriate. Casa a 10-a este ocupată de Saturn.

Cariera e foarte importantă în martie.

Deşi lucrurile nu se întâmplă, deşi nu se întâmplă nimic palpabil, concret, sunteţi mânaţi în proiecte îndrăzneţe, în proiecte la care nu v-aţi fi gândit. O să simţiţi că vă e frică, că nu aveţi curaj şi încredere în voi, însă important e că sunteţi scoşi în faţă.

Vă spuneam anul trecut că dacă nu aţi făcut o schimbare, o să o faceţi anul acesta. În martie puteţi să faceţi aceste schimbări.

Dar nu vorbim de schimbările bruşte. Staţi voi aşa într-o seară să vă gândiţi, să meditaţi ce aţi putea schimba. Chiar şi cu frica sau lipsa de încredere pe care o aveţi, căutaţi să vorbiţi cu şefii să vă îndrume sau găsiţi-vă un mentor ă vă explice, să vă direcţioneze.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel