Horoscop martie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "O lună mai BUNĂ decât februarie"

Data publicării:
Horoscop MARTIE 2022. foto Unsplash.com/ Micky White
Descriere foto: Horoscop MARTIE 2022. foto Unsplash.com/ Micky White

Horoscop martie 2022 pentru nativii zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit, potrivit ASTROSENS.

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Berbec / cei cu ascendent în Berbec


Cu Venus şi cu Marte în casa a 11-a, se schimbă puţin planurile. De fapt, schimbarea se schimbă la voi în luna martie. 

În februarie, dacă mai ţineţi minte, cu Venus şi cu Marte în casa a 10-a, în Capricorn, totul a stagnat şi relaţia cu autorităţile a fost dificilă. 

Aduceţi-vă aminte că la horoscopul anului 2022, la începutul anului, v-am spus că trebuie să faceţi un pas înapoi. Şi asta a vrut să vă arate februarie, că nu e nimic grav să nu le ştiţi voi pe toate. E bine că sunt oameni care să vă înveţe şi să staţi un pas în spate, să îi ascultaţi. 

Acum, în martie, aveţi curaj să puneţi ideile voastre şi ale lor în aplicare. Veţi găsi oameni, veţi participa la evenimente, la şedinţe, vi se povestesc tot felul de exemple. În martie e nevoie de schimb de experienţă.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel