Horoscop, marți, 8 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic - 8 martie 2022

Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Ai darul vorbirii, iar azi îți poți pune în valoare abilitățile de comunicare. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a scrisului și a comunicării.
Următoarele zile îți oferă ocazia de a împărtăși deschis și de a gândi profund. S-ar putea să aveți perspective minunate. Singurul risc al acestui tranzit este să vorbești prea mult sau să te implici în bârfe.


Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Când o ușă se deschide, alta se închide, iar acest lucru poate însemna că ești gata să începi un nou proiect acasă sau la locul de muncă.  Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a banilor și a bunurilor personale, iar asta poate indica trecerea într-o situație viitoare în care talentele și abilitățile tale dau naștere unor idei geniale.

 


Gemeni

(21 mai - 20 iunie)

Multe se pot schimba în următoarele câteva zile. Este un moment excelent pentru a lua o decizie importantă. Luna intră în semnul tău zodiacal, casa solară a identității și a dezvoltării personale, și te invită să lucrezi asupra ta. Este posibil să descoperi un interes pe care ți-ar plăcea să-l cultivi mai profund. Dacă ai obiective personale pe care ai vrea să le stabilești și să le duci la bun sfârșit într-o perioadă scurtă de timp, următoarele zile sunt perfecte pentru a scrie un plan de joc, pentru a stabili un nou program și pentru a stabili întâlniri cu potențiali colaboratori.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Păstrează anumite chestiuni private pentru tine astăzi, Rac. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar tu nu vrei să fii cel care își arată vulnerabilitățile unor persoane care ar putea decide să folosească aceste informații împotriva ta.  În schimb, fii acea persoană care nu are un cuvânt neplăcut de spus. Dă tot ce ai mai bun în față, iar dacă simți că cineva nu este transparent sau sincer, ignoră.

 

Leu

(23 iulie - 22 august)

Îmbracă-te pentru a impresiona. Îți place sau nu, vei fi în centrul atenției. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a prieteniilor.  Este o perioadă minunată pentru a socializa și a cunoaște oameni noi. Dacă ești invitat să mergi la un eveniment sau să ieși la cină cu câțiva prieteni buni, ia în considerare să mergi. Vă veți distra.

 

Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Este timpul să vă schimbați cariera? Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a carierei și a statutului social, iar dacă ți-a fost greu să găsești un loc de muncă pe care să îl iubești sau care să fie la distanță, acesta este un moment minunat pentru a te uita la anunțurile de joburi.

S-ar putea să ți se deschidă mai multe oportunități. S-ar putea să fiți surprins cât de repede veți primi răspuns de data aceasta.

 

Balanță

(23 septembrie - 22 octombrie)

 Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a învățământului superior și a educației, un moment prielnic pentru a studia ceva ce vrei cu adevărat să înțelegi. Vizitează o librărie locală și vezi ce titluri sunt populare. Ia-ți cafeaua și vizionează  videoclipuri gratuite pe YouTube cu diverse tutoriale. S-ar putea să existe un podcast despre subiectele care te interesează sau o serie de documentare pe care să te înfrupți și să-ți lărgești cunoștințele.

 


Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți grijă de timpul dvs. și încercați să nu vă epuizați. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a secretelor și a renașterii. Așadar, în loc să vă împingeți înainte, faceți contrariul. Permiteți-vă să vă relaxați și să vă destindeți. 


Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să nu analizezi prea mult ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă și să nu-ți faci griji cu privire la ceea ce face partenerul tău. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a angajamentelor, iar tu poți avea tendința de a gândi prea mult și de a te îngrijora. Unele lucruri nu merită să te agăți de ele. Lasă lucrurile să se rezolve de la sine.

 

Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața nu a fost menită să fie o competiție despre cine poate face mai multe lucruri într-o zi. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a îndatoririlor zilnice, și s-ar putea să fii gata să te grăbești să ieși pe poartă la început de zi. Propuneți-vă să fiți productivi, dar nu vă lăsați să ardeți lumânarea la ambele capete până la orele târzii ale nopții. 

 

 

Vărsător

(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă minunată pentru a te îndeletnici cu ceea ce te interesează, inclusiv cu artele și meșteșugurile care te calmează și te stimulează mental. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a creativității, așa că bucură-te de câteva plăceri care sunt semnificative pentru tine.

Începeți simplu. Începeți cu decorarea mesei din sufragerie și luați cina la lumina lumânărilor, chiar dacă mâncați singur. Pregătiți atmosfera.

 

Pești

(19 februarie - 20 martie)

Casa ta se poate simți ca și cum ar fi mai degrabă un hotel, uneori, cu numărul de oaspeți sau membri ai familiei care vin și pleacă, fie că sunt în vizită în vacanța de primăvară, fie pur și simplu din cauza unui program încărcat.

Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a căminului, schimbările pot fi deranjante pentru tine, dar nu și de data aceasta. 

Știind că vine primăvara și că există atât de multă viață de observat, s-ar putea să descoperi că te bucuri de agitație mai mult decât de obicei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel