Horoscop, marți, 8 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 8 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Schimbarea implică riscuri, Berbecule. Luna de astăzi în Săgetător te invită să îți reevaluezi modul obișnuit de gândire în ceea ce privește problemele vieții.

Cum Luna comunică cu Mercur în Fecioară, susține efectuarea unor schimbări importante în rutina ta care să sprijine o sănătate mai bună.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
O iubire secretă iese la iveală, Taurule. Luna de astăzi aduce revelații îndrăznețe și directe care pot implica dragostea.

Cu Luna aruncând o privire către sectorul tău romantic, s-ar putea să te trezești implicat într-o aventură de vară, scurtă dar foarte distractivă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
La ce conforturi visezi astăzi? Există anumite momente în viață când lucrurile simple care ne aduc aminte de casă fac ziua să decurgă mai lin.

Poate plănuiești să iei masa ta preferată în loc să o gătești acasă. Dă play la emisiunea sau filmul tău preferat și îți acordă timp să te relaxezi și să nu faci nimic.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Dezbate câteva idei cu un prieten. Este plăcut atunci când poți obține feedback și contribuții de la cineva care își dorește să își împărtășească opinia și sfaturile și care nu are nimic împotrivă să afle despre o problemă pe care trebuie să o rezolvi.

S-ar putea să găsești mult mai ușor o soluție pentru o situație cu ajutorul perspectivelor și sprijinului prietenului tău decât fără asistența lui.

Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi este ziua perfectă pentru a aborda un proiect DIY. Dacă ai planuri să începi o renovare a casei, să cumperi mobilier sau să investești în locuința ta, Luna în Săgetător alături de Mercur în Fecioară îți oferă idei creative care pot fi și economice și prietenoase cu bugetul.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Chiar dacă depui eforturi considerabile, Fecioară, s-ar putea să te ciocnești în continuare cu o figură de autoritate.

Astăzi, încearcă să nu fii excesiv de assertiv, pasiv-agresiv sau prea critic atunci când îți expui punctul de vedere. Ține-te de fapte și lasă adevărul să vorbească de la sine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Există aspecte din trecut care rămân nerezolvate.

Te vei simți mult mai bine când vei avea ocazia să clarifici lucrurile și să discuți despre probleme. Astăzi, chiar dacă preferi să te concentrezi pe armonie, poate fi necesară confruntarea pentru a obține rezultatul final pe care îl dorești.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Un împrumut acordat unui prieten poate sau nu îți va fi returnat într-un mod prompt. Când vine vorba de finanțe și prietenie, cele două elemente nu se amestecă în felul în care îți dorești.

Dacă iei în considerare să acorzi un împrumut cuiva, asigură-te că obții detalii în scris. Chiar dacă ai încredere deplină în cineva, nu lua totul doar pe baza cuvântului lor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Anul se apropie de final, iar de aceea ar trebui să îți setezi un nou obiectiv.

Alege ceva care te intimidează și care te împinge dincolo de zona ta de confort. Alege să faci un proiect provocator și care te obligă să încerci lucruri noi pe care nu le-ai făcut niciodată înainte.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Când o ușă se închide, alta se deschide, chiar dacă poate simți încă tristețea de a încheia un capitol al vieții tale.

Există lucruri care nu devin niciodată mai ușoare de făcut, iar la rămas-bun este unul dintre ele.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Cineva s-ar putea să-ți dezvăluie un secret și acest lucru poate tulbura înțelegerea ta despre modul în care stau lucrurile. Dezvăluirile sunt extrem de importante pentru tine în acest moment.

Dacă ai nevoie să angajezi pe cineva să te ajute cu aspecte legale, ia în considerare asistența profesională, deoarece anumite lucruri sunt prea dificile de făcut singur.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Respectul devine mai mult decât o valoare pentru tine, devine o necesitate pentru obiectivele, visele și temerile tale în ceea ce privește dragostea și romantismul. Astăzi s-ar putea să decizi în sfârșit că a venit momentul să ieși din zona ta de confort și să iei un risc necesar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel