Horoscop, marți, 7 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 7 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Se întâmplă lucruri uimitoare atunci când începi să pui la punct prioritățile. Marchează-ți calendarul, Berbec. Astăzi și mâine se deschide ușa către lucruri mărețe în viața ta. Faci primii pași pentru a-ți construi o viață sănătoasă și fericită.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Alege creativitatea. Este timpul să creați ceva nou care să vă aducă speranță și bucurie. Nu trebuie să știi ce va fi sau de ce te simți așa. Ceea ce contează este să explorezi energia și să vezi unde duce această experiență.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sprijină-te de credința ta. Există un confort pe care te poți baza: universul veghează mereu pentru a te ghida în direcția cea bună. Tot ce trebuie să faci este să te lași purtat de val și să permiți ca viața ta să progreseze în mod natural. Nu este loc pentru teamă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vorbește pozitiv cu tine însuți. Ești pe cale să pornești într-o nouă călătorie, începând prin a face primul pas. Fii încrezător în ceea ce îți rezervă viitorul. S-ar putea să nu știi ce îți dorești sau de ce ai nevoie acum, dar lucrurile bune au nevoie de timp. Aveți încredere în proces.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Te-ai pregătit pentru acest moment, iar acum este timpul să le arăți celorlalți și ție însuți cât de pregătit ești. Dacă ai un interviu de angajare sau începi un nou proiect, vei străluci  și vei realiza ceea ce ți-ai propus.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, concentrează-te pe ceea ce poți schimba și încearcă să îți iei atenția de pe ceea ce nu poți schimba. Nu poți fi atât de multe lucruri pentru anumite persoane. În cele din urmă, trebuie să îți dedici timp și atenție și ție însuți.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vine un moment în viața ta în care pleci și nu te mai uiți niciodată în trecut. Când ai terminat, știi în inima ta că este timpul să mergi mai departe. S-ar putea să te simți trist că acest capitol s-a încheiat, dar imaginează-ți toate experiențele minunate pe care le vei avea în viitor, inclusiv oportunitatea de a crea noi amintiri.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prietenii buni care te iubesc te ajută să îți întărești încrederea în tine. În trecut, nesiguranța a câștigat câteva bătălii, dar acum că ai făcut multă muncă interioară, nu mai ești aceeași persoană. Acum ești o persoană care știe ce vrea și va face tot ce este necesar pentru a-și atinge obiectivele.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este în regulă să fii speriat. Faci ceva care ți se pare super important, dar înfricoșător. Acum că lucrurile sunt în mișcare, ești gata să privești și să aștepți următorul pas. Când va veni, ești gata să te dai în vânt.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te gândești să te întorci la școală? Acum este un moment excelent pentru a-ți pune antenele să vezi dacă întoarcerea la facultate este potrivită pentru tine. Dacă ești reticent din cauza finanțelor, o oportunitate ar putea să-ți iasă în cale. Începeți să vă interesați la persoanele potrivite pentru a vedea ce este disponibil pentru dumneavoastră.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îi ajuți pe alții să își proceseze emoțiile și, la rândul tău, pe măsură ce îi ajuți să se vindece, te vindeci și tu. Această perioadă de tranziție realizează mult mai mult decât ți-ai imaginat că ar putea face. Astăzi, întinde mâna celor despre care știi că ar putea beneficia de prezența ta și păstrează o inimă și o minte deschise.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Relațiile se schimbă. Este timpul să te îndrepți în direcția în care simți că ar putea merge acest parteneriat. Dacă te gândești la o despărțire în această săptămână, ai putea alege să faci acest lucru, dar ai putea ajunge într-un loc în care îți dorești să rezolvi lucrurile. Mergi cu grijă, deoarece o decizie ar putea să nu ducă la o încheiere completă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel