Horoscop, marți, 5 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic, 5 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Crește nivelul, Berbecule. Pune la o parte câteva lucruri pentru a te concentra pe sarcinile legate de muncă în următoarele zile, în timp ce Luna tranzitează sectorul tău profesional. Este un moment excelent pentru a finaliza proiecte importante în care talentele tale strălucesc.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Dezvoltarea personală este foarte importantă, Taur, iar când Luna se află în Capricorn, ești gata să evaluezi ce abilități ai și cum le poți îmbunătăți. Dacă vizezi o promovare la locul de muncă pentru care știi că nu ești încă calificat, uită-te la cum poți obține acele calificări pentru a obține postul dorit.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este momentul perfect să explorezi istoria personală și subiectele de genealogie legate de istoria familiei tale și trecut. Ai putea descoperi ceva interesant despre rudele tale pe care nu știai.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Creează amintiri, Rac. Relațiile tale sunt atât de importante pentru tine, iar când Luna este în sectorul tău al angajamentelor, este momentul să planifici o ieșire distractivă cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme.

Leu (23 iulie - 22 august)
Organizează-te și începe să gândești mai strategic, Leu. Actul de a elimina dezordinea este în mintea ta în următoarele zile. Dacă ai câteva lucruri pe care vrei să le donezi sau să le vinzi online, această săptămână este momentul potrivit să o faci.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
S-ar putea să privești dragostea dintr-o perspectivă practică la începutul săptămânii. Luna în Capricorn scoate la iveală dragostea ta pentru tot ce este intenționat și planificat. S-ar putea să fie un pic mai greu pentru alții să te determine să fii spontan; fă-le să știe că preferi să planifici în avans.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi, vei face o impresie bună și vei ajuta pe alții să vadă lucrurile într-o lumină nouă. S-ar putea să fii chemat la mai multe întâlniri cu persoane în poziții de autoritate la locul de muncă în această săptămână decât de obicei. Asigură-te că știi starea rapoartelor tale săptămânale, inclusiv cum pot îmbunătăți lucrurile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Conversații serioase și aportul mult așteptat pot avea loc în următoarele zile. Este o săptămână bună pentru a discuta cu mentori și persoane care te ajută la rezolvarea problemelor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Planificarea financiară și rambursarea datoriilor sunt în fruntea listei în această săptămână. Dacă ai proiecte în așteptare pentru care vei primi bani odată ce sunt finalizate, fii perseverent în a le termina. Aceasta poate fi o săptămână productivă din punct de vedere financiar pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Este momentul să te concentrezi asupra aspectelor personale din viața ta, Capricorn. Luna este în semnul tău pentru următoarele zile. Stabilește-ți obiective noi. Renunță la lucrurile vechi și îndepărtează energia negativă din casa ta, în special din zona dormitorului. Fă o mini-revizuire a anului și planifică pentru următoarele trei luni.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nu este niciodată prea târziu pentru un nou început. Luna în sectorul tău al finalurilor îți permite să rupi legăturile cu relațiile negative și să începi să-ți reconstruiești viața așa cum vrei.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Când ai vorbit ultima oară cu vechii prieteni de la locul de muncă? Îngrijește-ți rețeaua profesională, Pești. Verifică vechile contacte și potențiali clienți (dacă lucrezi în vânzări) și rămâi la curent. Este întotdeauna inteligent să rămâi în contact cu persoanele cu care ai avut afaceri în trecut.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 sep 2023, 19:02 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience